Használta már valaki a Pro Engine Ultra nevű motor felújító folyadékot, ha igen akkor mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Az a baj ezzel, hogy itt is csak beszélgetésekből meg kommentből idéznek, ami gyakorlatilag ugyanaz mintha te vagy én mondanánk, vagy igaz vagy nem.
Ha már szedtél le kartert úgy hogy van benne olaj, akkor tapasztalhattad, hogy az olaj baromi gyorsan kifolyik. A GM F-es váltóiból csak az alsó dekni leszedésével lehet leereszteni az olajat, még a használt 70W90-es olaj is lefolyik max 3 másodperc alatt. A Ford MTX75-ös váltóján van leeresztő csavar, ami nem nagy de ott is legfeljebb 5-6 másodperc alatt lejön az olaj 85%-a. Akkor egy harctéri kartersérülés esetén...
Egyik ismerősöm felakasztotta a BMW karterét Butapesten, kb 75 méteren az összes olaj lejött a motorból.
Ha harctéren megsérül a karter azt a pilóta onnan veszi észre, hogy jelez az olajnyomás visszajelző - tehát már lyukas a karter és elfolyt az olaj nagyobb része. Kiugrik, beleborít egy vödörnyi ilyen cuccot, de az olajjáraton az is a karterba folyik le, ami meg lyukas és onnan is kifolyik, mielőtt az olajszivattyú felkapná. Azt nem tartom valószínűnek, hogy a háborúban 10-20-30 liter ilyen cucc legyen autónként.
Szóval szerintem már ott problémás a dolog, hogy kartersérülésnél hogy jutna fel a csodacucc a hengerfalra.
De ezektől eltekintve, a magyar oldalon egy olyan adalékot hirdetnek ezzel a névvel amit az üzemanyaghoz kell keverni az angol oldalon pedig egy motorolaj adalékot.
Vissza az egész, megvan a motorolajos is :D
Tételezzük fel én vegyészkémikus vagyok és kifejlesztek egy új adalékot amit elkezdek forgalmazni és reklámozni. Ha azt akarom, hogy hitelesnek tűnjek akkor minimum a rám vonatkozó jogi előírásokat betartom. Egyik oldalon sincs feltüntetve sem a gyártó, sem az értékesítő sem vevőszolgálat sem egy kontakt ami eleve nálunk szabályellenes. A fogyasztóvédelem is elmondja,ilyen helyről nem rendelünk semmit.
Aztán vessünk egy pillantást a weblapra, idézem (a termék nevét direkt kihagyom, nehogy itt valami jogi maszlag miatt töröljék a hozzászólást :D ):
"ez egy kitűnő keverék, amely működik, több szintű, a legjobb eredmény elérése érdekében. A pontos képlet P E U szigorú gyártók, mert a kiemelkedő hatása."
"rendkívül hatékonyan megbirkózni zalegającymi betétek az égéstérbe, ha az alkalmazott előtt tankolás"
"Köszönöm ProEngine Ultra, nem csak a nagy megtakarítás, hanem több hatalmat Az autó."
"A motor nem csak a kezdet, hogy sokkal gyorsabban, de észre fogod venni, észrevehető növekedése hatalom."
"Ez nagyon fontos nekem ez a uszlachetniacz nem csak biztonságos benzines, de a dízel motor. "
Egy liter törkölypálinka után szebb körmondatokat fogalmazok szerintem. Ez számomra olyan megbízható gyártó benyomását kelti, aki arra nem képes, hogy két marok szotyiért lefordíttassa egy főiskolással a nem túl bonyolult angol rizsát magyarra...
A hivatalos dolgok hiánya és az elbszott fordítás már két olyan jel, ami miatt felkerülne egy ilyen oldal az "innen soha ne rendelj semmit" listára.
Nézzük az .eu domaines oldalt, ott legalább adtak a fordításra :D
"Az új formula akár 3-szorosára megnöveli a motor élettartamát és megnöveli az erejét bárki számára, aki a kocsijában használja"
Az biztos bejött a nagy amcsi V8-a korában, de itt Európában az esetek nagyobb részében olyan alkatrészekkel szívunk, aminek nincs köze a motorolajhoz. Adagoló,CR pumpa, CR injektor, kettős tömegű lendkerék ezek élettartama nem fog meghosszabbodni. A szelepszárszimering nem lesz hosszabb életű, ahogy a főtengely szimering sem és a DPF sem fog később eldugulni.
"A rejtélyes működésű új védőformulát alapos kutatást követően az Institute of Automotive Industry Zürichben, Svájcban erősítette meg."
Ilyet sem dobott a google. De várjunk, ez megint az üzemanyagba töltős cucc. Akkor meg főleg igazak a fent leírtak... :D
Lehetne még ezer meg egy dolgot íni az ilyen általánosan mindent megjavító dolgok ellen.
Őszinte leszek ez a katyvasz nekem nagyon átbszás szagú, de minden normális érvet szívesen elolvasok és ami technikailag is bizonyítható az előtt fejet hajtok.
Az hogy az oldalon van pénz visszafizetési garancia az egy dolog. Az meg egy teljesen más dolog, hogy ezt tudod-e érvényesíteni.
De szívesen olvasok a fent elhangzottak bármelyikéről cáfolatot, ha csak hülyeségeket írunk akkor gondolom ezzel nem lesz probléma. Hozom a pop cornt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!