Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi km volt a legtobb...

Mennyi km volt a legtobb amirol eddig hallottatok, vezerles csere nelkul?

Figyelt kérdés
Adott pl egy gyari vezerleses pdtdt. Mennyi volt a max km amit kepes elmenni csere nelkul? Tudom hogy ez valtozo de erdekel kinel micvolt a legtobb, mirol hallott eddig.

2016. nov. 4. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Apám 185 ezer km/10 év után cserélte a gyárit.

Opel Astra Classic 2002

De az olyan dolog, hogy behalhat 60 ezer km után is, láttam már ismerősnél olyat meg elmehet 150 ezret is.

90-100e km az ajánlás utána cserélni érdemes.

2016. nov. 4. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Kia 1.6 crdi 365000 km, jövő héten csere :D

A Golf V 1.9 TDI 180000 km és nincs baja még :D

2016. nov. 4. 10:49
 3/4 A kérdező kommentje:
365.000??? :D alapjarat ingadozas vagy egyeb jele annak hogy mar cserere erett? Senkinel semmi ennyi km utan se?
2016. nov. 4. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
VW Bora 1.9 PDTDI, 315 ezer km, szétment az egész motor mikor elszakadt a szíj (nem az enyém volt :D). Szíjas vezérlésnél nincs előjel, az megy szuperül végig, aztán egyszercsak bumm, elszakad. Viszont a láncos vezérlésűek azok csörögnek. Csakhogy a láncosoknak nincs is csereperiódusuk, akkor kell cserélni, ha csörög. Így van az, hogy egy ismerős Audi Q7-esében 550 ezer km-mel még nem volt a vezérlés cserélve (láncos 3.0 TDI, horror a lánc cseréje), az én 3.0 TDI A6-omban sem volt még 340 ezer km után, viszont a szerelőm mondta, hogy szerelt egy másik 3.0 TDI-t, amelyikben 230 ezer (valós) km után úgy megnyúlt a lánc, hogy átugrott a vezérlés.
2016. nov. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!