Milyenek a Perion márkájú autó akkuk?
Bírják, vagy inkább érdemesebb a drágább és márkásabb Bosch-t, Vartát, vagy Bannert venni? Esetleg nem?
Vagy szerencse kérdése és az olcsóbb nem olyan ismert akku márka is beválhat és húzhatja sokáig?
Sajnos semmire nem garancia a márkanév az akkuk esetében. Volt bosch akkum amelyik egy hónap ugán cellazárlatos lett, és volt pl. jászakum amelyik hat évig bírta. Garancia mindegyikre csak egy év van tudtommal, tehát az sem lehet döntő szempont...
Sem ajánlani, sem ellenezni nem tudnám nyugodt szívvel.
Szerintem olyan erős középkategória.
Nekem is volt már ilyenem. Nem mondanám lényegesen rossazbbnak, mint a Johnson Controls (Bosch, Varta) akkuit.
Ha árban jelentős a klönbség, én simán bevállalnám megint.
Jó a perion akku. Sokkal inkább bízom benne mint a Bannerben vagy bármely áruházi akkuban. Legyen az akár egy fehér Bosch.
Jelenleg Jászakku van bent de nem azért mert a Perion nem vált be hanem már annyira occsó volt hogy meg kellett vegyem. A perion 9 évet bírt egyébként és pótakkunak használom mert még nem zárlatos és tartja a töltést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!