Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik verzió a jobb?

Szerintetek melyik verzió a jobb?

Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok, sebesség b*zi is vagyok bevallom, illetve az autó hosszabb utakra lenne használva, amik szóba jöttek VW Passat 2.5 TDI V6, VW Bora 2.5 V5, 1-1.5 millió között. Viszont a családban leakarnak róla beszélni, szerintük vegyek újonnan egy "szerényebb" Suzukit, vagy Toyotát 3.5 millióért hitelre, ezt viszont nem akarnám, akkor már inkább az autó szervizeltetéséért fizetek, mintsem egy banknak. Szerintetek?
2016. nov. 2. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Passat V6 TDI nem rossz, bár sokan le akarnak majd beszélni arról is, mert elvileg problémás motor. Valójában pedig nem olyan rossz.

Borában a 2.3 (nem 2.5) V5 nagyon ritka motor, igazi kuriózum. Viszont ez hátrány is lehet szervízelésnél. Ja és ez benzines, szeret kajálni.

Aztán nehogy már hitelre vegyél egy sz*rabb autót, ez tényleg hatalmas baromság.

Aztán ha mégis racionálisabb választás kell, akkor ott vannak az 1.9-es Passatok, azok tényleg nagyon jók és megbízhatóak.

2016. nov. 2. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy suzuki vagy föleg egy Toyota miben rosszabb egy VW nél, csak mert megbizhatóbb?

VAGY?

2016. nov. 2. 23:37
 3/9 anonim ***** válasza:
hitelre szerintem sem nagyon éri meg autót venni, bár, ha hosszú ideig megtartod, akkor új autót megéri behiteleztetni. (természetesen bombabiztos állás és fizetés mellett) A V6 TDI motorok közül nem mindegyik problémás, ennek nézz utána, mert amelyik az, azzal nagyot szívhatsz. Keveset pedig nem fogyaszt az sem. A V5-ös motor elég ritka, valami szakit kéne megkérdezni, milyen, én emlékszem valami melegedési hibára.(nem csak a Bora, a Seat Toledo is volt ilyen motorral szerelve, ha nézegeted) Ha sebesség a mindened, nézz 1.6 T motorral szerelt VW konszern autókat is, szerintem, az egy jó motor.
2016. nov. 3. 08:14
 4/9 anonim ***** válasza:

A 2.5 V6 tdi egy betegágy a V5 meg egy benzintemető!Döntsd el melyik kell neked.....

Majd jönnek ugyis a polcvágen szakik,hogy nagyon jo a v6 tdi,meg a vegere javitottak a hibait es nem mindegyik szar.....csak az a baj,hogy a piacon levő autok kb 10%-a ami talan jó bar mar azokban is csillio a km!

A V5-nel meg nincs az a forgalmi helyzet aminel 10liter alatt eszik te meg még nyomni is akarod neki....

2016. nov. 3. 08:30
 5/9 Tomcatters ***** válasza:
En a Helyedbe 1,5 millio korul vennek egy 2.0vvti avensist esetleg accordot, de azt inkabb 2 millio korul erdemes
2016. nov. 3. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:

"Egy suzuki vagy föleg egy Toyota miben rosszabb egy VW nél, csak mert megbizhatóbb? "

Akkor én felteszem fordítva is ezt a kérdést.

2016. nov. 3. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát te írtad,hogy a suzuki meg a toyota s.rabb a VW-nél

Csak kivancsi voltam,hogy egy suzuki vagy toyota miben szarabb ?? :)

En nem mondtam,h szarabb a vw ,de aki ismeri az autókat, az tudja,hogy a vvt illetve a vvt-i motrok(alapból) jobbak mint az fsi -tfsi motrok,2.5 v6 tdi, mert nem igenyelnek annyi odafigyelést :)

1.9 tdi az jó,de milliárd km esek szinte az összes

2016. nov. 3. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Arrafel írtam, hogy "sz*rabb", mert a kérdezőnek azt javasolták, hogy vegyen egy szerényebb (valószínüleg új) Suzukit vagy Toyotát HITELRE. Tehát pénz se marad, és még kisautója is lesz ráadásul. Márpedig egy Swift, vagy hasonló, legyünk őszinték, nem vetekszik éppen egy Passat kényelmével és erejével. De kár vitázni, nem megyek bele jobban.
2016. nov. 3. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Kenyelmevel biztos,h nem veszi fel egy passat szintjet a swift ez biztos , nem is ezzel van a baj,hanem a 2.5 tdi meg a csilloo km 1.9 tdi vel ,minel ujabb egy autó foleg ha benzinesis,sokkal kisebb kockazattal jár ,igaz a maradek penzből meg tudja javitgatni,ne de itt jon a de .. ki tudja mennit kolt ra mondjuk 2.5 tdi megvesz 1.5 millaert ,majd 2-3 ev alatt rakolt ugyanannyit es lesz 3 millabol egy 20 eves autoja ami vagy 1 millat ha fog erni a piacon mikozbe o 3x osat rakolti ellenben vesz egy .. nevegyen ujat mert az nem eri meg pl egy toyota aurist 3 millaert eleg nagy el2g kenyelmes es lesz egy majdnem uj autoja amit meg anyit is er a piacon is amennyiert vette :)
2016. nov. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!