Autót szeretnék vásárolni, egész pontosan egy ssangyoung kyron típust, mert terepen jól teljesít. Találtam egy kívánatos autót, de a hírdető azt mondta, hogy a diffinél szivárog az olaj. Ez probléma?
Figyelt kérdés
Ez milyen probléma lehet? Javítási költség?
Esetleg ezzel az autóval nem is érdemes foglalkozni így? Nagyon jó áron van amúgy, kevés km-rel, extra felszereltség, 2007-es.
2016. nov. 1. 20:58
1/6 anonim válasza:
Nekem az ára mindent elárul. 1,3-1,5 millió egy állítólag szuper SUV-ért... hát persze, olcsó húsnak híg a leve.
MG dizájn az autó, Mercedes motorral és váltóval, de attól még lehet vele gond bőven.
(egyébként pedig SsangYong Kyron)
2/6 veterán vas válasza:
A diffinél jelentkező olajszivárgás oka bármi lehet. A filléres papírtömítéstől a többszázezres megrepedt hídtokig bármi.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy konkrétat az eladó sem mondott, én pedig annyira nem értek hozzá, hogy mi lehet a gond, maga az autó pedig tőlem 250km-re van,szóval nem kis táv.
2016. nov. 1. 22:41
5/6 veterán vas válasza:
Akkor csak egy válasz lehet részedről:
szivárogjon tovább az az olaj..... de ha lehet, másnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akkor az csöpög tovább!
2016. nov. 2. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!