Kezdő motornak Suzuki Bandit?
Utoljára simsonon motoroztam... jövőre rakom le az A kat.jogosítványt..
1200-es Banditon gondolkodom mint kezdő motor. Levegő-olaj hütéses régebbi verzión... jó lesz kezdő motornak?
1200-as????
250-es Bandit tökéletes kezdőmotor, sőt, lehet még az is túl erős lesz elsőre.
Sok lesz.
Egy 500 max 600-as BOVEN eleg kezdonek. (Sot igazabol a kozutakon mar ez is eleg mindenre. Ennel nagyobbat ki sem lehet hasznalni szabalyos keretek kozott.)
Pedig pont azért esett a választás a banditra mert nem egy speed gép... meg többen mondták hogy elég kezes attol függetlenül hogy nagy cm3. túrázni állítólag tökéletes motor. De akkor még átgondolom.
És igen a vesém rendben van... de nem olyan drágák már a régebbiek, hogy el kelljen adni az egyiket a megvételhez :P :)
az a baj,hogy kisebb motorral is lehet hülyeséget csinálni és a kisebb motorokkal is lehet gyorsan menni.Szerintem a legfontosabb az érettség ebből a szempontból.Nem tudok saját tapasztalatból írni,mivel nincs jogosítványom motorra,de az az igazság,hogy kicsit tartanék is tőle.Nagyon veszélyesnek tartanám a saját kezeim között is,tuti hogy mikor már azt hiszi(!) igen csak hiszi az ember hogy jól érzi a motort meg mekkora király már a motorral és egyre jobban húzza a gázt neki akkor fog megtörténni a baj.Ki tudja megállni,hogy egy hosszabb egyenesben mondjuk ne húzza csutkóra a gázt? Itt sajnos nincs kaszni ami védjen mint autónál.Lényeg hogy észnél kell lenni mindig és arra gondolni hogy van aki hazavár,nem hülyeséget csinálni.Autóval vagyok így,ezért nem is mernék motort :)
ui.: örülök hogy nincs gond a veséddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!