Hks super power flow-ról vélemények?
Sziasztok
Nektek milyen tapasztalotok van a hks super power flow-ról
Azt tudom hogy lóerőben nem nagyonfog változni a kocsi tőle max kicsit gyorsabban pörög fel a motor engem ez a "száraz szűrési technologia" érdekel hogy milyen gyakran kell pucolni és hogy a motorra van-e valami káros hatása?
Igen,ezt rendszeresen tisztítani kell,de akár naponta is,ha olyan helyen jártál
Papír direktszűrőt vegyél,az gondozásmentes,csak cserélni kell.
Honda S2000 szűrője tökéletes.
És még egy kérdésem lenne hogy ez papir direkszürő is kibir-e annyit mint a hagyományos illetve a meleg levegő szívást hogy tudnám kiküszöbölni
Az auto egy Daewoo kalos 1.4 16v ötajtós
5-10 ezer között érdemes lecserélni,főleg ha sok poros úton jársz vele.
Hogy ne szívjon forró levegőt,azt neked kell kiokoskodni a motortérben,hogy hová kerüljön.
Építhetsz hővédő falat,beleokoskodhatod a gyári légszűrőházba a direkt szűrőt ha belefér,vagy szakemberrel/vizes boltból csövekkel el is vezetheted olyan helyre,ahol hűvőset szív.
Arra viszont figyelj,hogy ne olyan helyre vezesd el,ahol vizet meg koszt szív fel.
Felejtsd el, semmi értelme nincs. A rendszeresen cserélt széria papírszűrő semmivel nem rosszabb mint a csoda tuning szűrők. Egy jó kis cikk: [link]
Ami viszont tényleg meg szokta fojtani a motort, az a rosszul kialakított légszűrőház és az odavezető cső. Ezt a cikksorozatot érdemes végigolvasni:
A hideg levegő szívás én így csináltam meg:
Már egy éve üzemel és meg vagyok vele elégedve. Ugyan elég alacsonyan van a beömlő nyílás, de nagy eső és a nagyobb pocsolyák sem okoznak gondot (tengelyig érő vízbe meg nem megyek, ez nem terepjáró...).
Szóval szerintem jobban jársz, ha megtartod a gyári szűrőt és a hideg levegő csövezést csinálod meg. Ilyesmit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!