Enyhe kopogó hang 2. 0-es dízelnél, ami magasabb fordulaton eltűnik. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Egy Mazda 6 Sport 2.0 CD TE -dízelautó a hidegen indításnál jelentkező tipikus dízel kopogáson túl egy kis csattogó,kopogó hangot ad, mintha hidrotőke, vagy valami kopogna. Magasabb fordulaton elhalkul, csak egy bizonyos fordulatnál hallani. Mi lehet ez?2016. nov. 1. 10:10
1/1 anonim válasza:
nekem 2011-es 2.2-es dízel van nekem 4 évesen kedzte el ezt a hangot adni, megnéztek mindent és kiderült, hogy a légszűrő alatti műanyag lamellék zörögnek, pár lamella eltörött és ezek zörögnek, de csak ha hideg a motor, amint forró levegőt kap abbamarad. elvileg cserélni kellene de 100k körül van, szóval engem nem zavar :-) elvileg a magas nyomaték miatt van, nem bírja sokáig benne a műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!