Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olcsón hol tudok venni új...

Vajano kérdése:

Olcsón hol tudok venni új téli gumit? "max 9000ft/db" 185*55*15 vagy 195*50*15 Valakinek sikerült ilyen árban venni?

Figyelt kérdés

2016. okt. 31. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudod megnézni egy gumis oldalon, hogy mennyibe kerül abban a méretben a legszarabb?
2016. okt. 31. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
2016. okt. 31. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Néztem pár oldalon..nem találtam ilyen árban.
2016. okt. 31. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
ez az árkategória 15 -ös ezen méretekre nem áll meg kétlem h. találsz az alja 13000 lehet, de ha találsz 9 -t legyen szerencséd
2016. nov. 1. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennyiből sehol, inkább pár éves használtat vegyél ennyiért, ami márkásabb. Többre mész vele.

Ha meg ennyire nincs pénz gumira se, akkor következő lehetőségnél ne is erőlködj nyárival, hanem vegyél egy szettet téliből egész évre, de az legyen valami normális. Sokkal többre mész vele, mint két szett ótvarral.

2016. nov. 1. 13:54
 6/6 Holló Vezér válasza:

Szerintem nem esélytelen, lehet ilyen árban is újat venni. Én ingyenes árösszehasonlítón nézném meg: pl: gumi-arak.sop.hu (link: [link] )

De szerintem már lecsúsztál az ilyen árú cuccokról, azt szezon előtt 2 hónappal elkapkodják. Nyáriban simán tudsz most venni ilyen áron, de márciusban felejtsd el. Szerintem most olyan 10-11 körül fogsz találni jót.

2016. nov. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!