Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 320i 2009- problémás?

Balázsp kérdése:

Bmw 320i 2009- problémás?

Figyelt kérdés
Van valakinek esetleg személyes tapasztalata vele ? Vanak a motornak rejtett hibái ? Fogyasztás nagyábol ? Elöre is köszönöm

2016. okt. 31. 11:01
 1/4 BiTOPro97 ***** válasza:

E90-ből - Ritka volt az ilyen kis motoros a kezeim közt, de akkor asszony városi autója volt. Amúgy pont 2009-est is vezettem, és 2010-est is. Eladás előtt voltak.

Autópályán beette a 14-15liter/100km nálam, de én nem spórolósan vezettem, városban meg amíg nyolc ker-i régi telephelyről kijutottam 12-13liter/100km jelezett, az egyik tulaj egy-két literrel kevesebbre mondta.

Off: Amúgy az üzemanyagot, itt benzint mindig én fizettem, meg ha lett volna az esetleges károkat.

F30-as nekem is volt 320i, most 330xi van kombi nagyjából azonos fogyasztási adatokat kaptam.

A 316 és 318-nak kicsi a presztízse városba nagyon megéri venni, mert ami nem céges volt, azok is olcsók és sok megkímélt darab van, autópályázásra, autóútra meg inkább 325i-t érdemes venni, esetleg egy jó állapotú 330i.

Amúgy az xDrive, a négy kerék meghajtás BMW-knél jellemzően 1-2 esetleg 3 litert rátehet a fogyasztásra, - ez motor függő. De mondjuk hegyi szerpentines úton meg tartja az ott amúgy is magasabb fogyasztást, tehát csak biztonságosabb, és jobb vezetni ott, plusz üzemanyagköltségek nélkül.

2016. okt. 31. 11:59
 2/4 BiTOPro97 ***** válasza:

Annyira problémás, mint egy BMW - E36 compact-on kívül.

Itt nem játszik, hogy 9-12 hónap kell a BMW-nél egy új típus bevezetésénél az összeszerelés minőségét normalizálni. Ami amúgy sok típustól nem idegen probléma.

De egy kortárs 2 liters benzines, W212-es 2010 végétől gyártott MB-nél hát 2-2.5-szer drágább fenntartani, cserébe egy 325-östől már egy igazi utcai sport autót is kapsz, és vezetési módok nagyon élvezetesek.

BMW-t tartani egy kicsit hobbi is, és nem is olcsó. - ezért van itthon főleg az, hogy menő, mert drága fenntartani, tehát akinek van, annak pénze is van.

2016. okt. 31. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Probléma és stresszforrás és anyagilag katasztrófa a BMW. Mindennapi használatra nem ajánlott. Olvasd vissza a régebbi kérdéseket. Tele van a témakör BMW-s hibakereső kérdésekkel. Vegyél mást. Téma lezárva stb.

:o)

2016. okt. 31. 12:46
 4/4 BiTOPro97 ***** válasza:
Baromira ajánlott, de luxustermék, azok közül is sportossága. és erre kihegyezettsége miatt költségesebb luxustermék, mint egy MB.
2016. okt. 31. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!