Volkswagen golf 4 mennyire drága fenntartású autó, illetve mi a véleményetek a személygépkocsiról?
Csak dieselt szabad venni ebből a szériából!
Ennél olcsóbban fenntartható autók: Suzuki, Opel. Persze hasonló évjáratban.
Nem tudok rá sok jót mondani.
Ismerősnek kerestünk már hónapok óta 4-est,650 alatt nem tudunk belőle jó modellt.
tegnap elmentünk megnézni egy 500-ast,képeken jól nézett ki,leírásban nem voltak rosszak írva.
már telefonban engedtek 30-ezret,autókereskedés volt egyébként bár nem volt oda írva.
elmentünk megnézni hát borzasztó volt.
ott mondta hogy vizet engedi valahol,fel nyitottuk a motorháztetőt még langyos volt a motor. mondta hogy ment vele,pedig tudta hogy megyünk.
mindegy mert így is nehezen indult.
a fékek tárcsa is meg betét is elkopva elég szépen.
végül bele ültem és az végleg kiverte a biztosítékot.
képek alapján szépnek látszódott de még egy olyan lepusztult sz ar nincs.
A oszlopról félig a borító huzat már lógott.
ajtó kárpitja is lógott meg szinte már rohadás vagy penész vay nem is tudom milyen foltok voltak,kormány szétkopva, ááá mindegy.
nagyon hulladék.
volt még azon az úton vagy 15kereskedés,elkezdtük őket járni ha már ott vagyunk.
ami egy kicsit is jobb volt 700-800ezer. volt legfiatalabból is misi felett.
végül inkább hagytuk a fenébe a 4-es golfot. nagyon sokat kérnek azokért amik jók is.
én mondtam is az ismimnek (első autója lenne,lány) hogy golf 4-et csak fanatikusok vesznek vagy olyanok akik maguk szerelik.
16-19éves golf 4ekért olyan árakat kérnek hogy őrület.
végül más verdát vettünk de szerintem jobban jártunk és szeretni fogja majd.
Sokáig kerestem mire találtam egy jót.
700000 alatt meg sem kell nézni, ha türhető állapotút akarsz legalább, és magyar papiros.
97-2000-ig 800-1 M, 2000-2003-ig 1-1.2 M, 2003-tól 1.4 M körül mozognak.
Az ára nagyjából arányosan növekszik a korához képest.
Végül fél évig tartó keresés, 1.2 milliós vételár lett a sajátom 2003 PD. Legalább 100000-et költöttem üzemanyagra és pálya matricákra.
Ami érdekes, hogy a Passatokat éppen így lehetne kategorizálni.
Az elképzelésem Passat B5, B5.5, vagy Golf IV. Amelyikből jobbat sikerül találnom, bár inkább a Passatok jönnek be jobban, de nem bántam meg :)
Nem olcsó, korához képest van akinek még drága is lehet (lásd fent) De ár érték arányban szerintem nagyon ott van (ebben az ársávban értelemszerűen).
Fenntartás egyáltalán nem drága.
1.4 benzint kerül kell, a többi jó. A dízelek legendásan, nem véletlenül. Nem szabad sajnálni rá a pénzt, mármint Golf 4-et nem 600.000ért kell venni, hanem 800.000tól felfelé még mindig.
egy peugeot 206-ot.
nem nagyon akart franciát,én sem vagyok oda értük de ez megfogott.
szép sötét kék színű,sötétített ablakok,semmi rohadás nyom,illesztési hézagok rendben voltak,törés nyoma nem volt sehol.
belseje megkímélt,teljesen jó állapotú,nem kopott.
motorja pöcre indult,szépen egyenletesen járt.
üvegei rendben voltak (megjegyzem a 4esen kapásból volt egy szép kavicsfelverődésből származó repedés a szélvédőn). mentem vele,kuplungja szokásos peugeotos,szervója rendben van,futóműve jónak tűnt nem volt zajos,nem kopogott,elengedett kormánnyal is szépen egyenesen ment.
váltója pontos volt,szépen vette a sebességeket.
fékei nem voltak kopottak,se tárcsa se betét.
alufelnivel van,meg adnak még lemezfelnin 4téligumit,igaz néztem a DOT-ot és 2009-es gumik szóval kell majd másik de legalább nem kell akkor lemezfelnit venni.
szóval jó kis kocsi. elvileg autószerelő volt a tulaja,nem tudom mennyire igaz de tény hogy rendben a gép fontosabb részei.
egy hiba van az a hátsó két ajtó miután ki nyitottam teljesen nehezen akart megindulni vissza. Zsanérokat meg kell majd nézni mi a gond.
2002-es évjárat. 540-be tudtunk megegyezni,40-et tudtunk alkudni.
én úgy gondolom hogy amiket láttunk autók meg áraik,ezzel nagyon jól jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!