Milyen üzemanyag számláló van ezekben a mercedesekben?
Figyelt kérdés
Tehát kiír 3.9 litert is. Nekem 4.1 volt a minimum amit kiírt a sajátban.. De szerintem ez valami kalkulátor lehet. Mert tuti nem ennyit evett. Szerintem legalábbis.
2016. okt. 29. 15:37
1/6 anonim válasza:
Tudja a tankban lévő üzemanyag mennyiségét, meg a megtett utat, ebből kiszámolja neked. Nyilván nem atompontos, de tájékoztató adatnak megteszi. Valószínűnek tartom, hogy a tankban lévő üzemanyag mennyiségétől is függhet a pontossága, tehát ha mindig fél tank alatti üzemanyaggal jársz, nem biztos, hogy annyit számol, mint tele körüli tanknál. Legreálisabb akkor lehet, ha egy teliről üresre kifogyasztott periódust számol ki.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a common rail motorok a befecskendezés hosszábók és a rail nyomásból számítják a fogyasztást. Gyanítom, ha egy marmonkannából szívná a gázolajat akkor is mérne. :D
3/6 anonim válasza:
Elég pontosak. Max fél litert szoktak tévedni. Össze lehet hozni ilyen fogyasztást takarékos dízellel, ha a gázpedált csak éppen simogatod érzéssel, fékhez nem is érsz, csak gurulsz lassításkor, és 70-80 km/h felé nem mész.
4/6 A kérdező kommentje:
100-120-as tempókkal közlekedek vele. Sokszor tempomattal. Kis fordulaton haszválva. 70-80 az kevés. Ott már az átlagsebesség lesz kevés. Meg 6-ba 90 felett szeret menni. 90 alatt remeg szinte
2016. okt. 29. 19:29
5/6 anonim válasza:
Igen, de ez az a fogyasztás, amit a motor beindításától számol. Nem a nagy átlag. Tehát ha te mész kb 30 km-t ilyen nyugisan, akkor 4 körül lesz a fogyi. Ha 120-al mész, már tuti nem annyit ír.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen valóban a bekndítástól számolja. Mert kicsit melegítem azt felmegy 16 literre is simán. Folyamatosan megy fel. Aztá. Ha elindulok vele akkor csökkenti
2016. okt. 29. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!