Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AM jogsi? Tudnátok nekem...

AM jogsi? Tudnátok nekem segíteni? 15 éves vagyok és egy 50 köbcentis motorra ha jól tudom akkor elég az am jogsi is?

Figyelt kérdés
Lányként nem gáz? :D Igazából most szeretném elkezdeni ezt az egész jogsi dolgot mert hát mindenem a motorozás meg az egész családé is :D Kb mennyi ideig tart ez az egész folyamat és mennyibe kerül?

#motor motorcross amjogsi
2016. okt. 28. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Motorosoknak novembertől márciusig nincs gyakorlati oktatás.

Jövöre talán már egyel magasabb kategóriára is jelentkezhetsz, az AM segédmotoros kerékpárra érvényes, max 50 köbcentis lehet a motor.

16 éves kortól lehet picit komolyabb motorra is jogositványt szerezni

2016. okt. 28. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem gáz lányként :) Nálunk a kreszen volt 4 14éves lány AM-re, B-s tanfolyamra jártak be, külön elmondták nekik a rájuk vonatkozókat, a kresz mindenkinek ugyanaz itt, de ugye aki B-re leteszi vezethet segédmotort, tehát nekünk is jól jött.

Jövőre csinálhatod meg csak mert ősztől tavaszig nincs oktatás a rossz idő miatt, viszont 16,5 évesen már beiratkozhatsz B-re. Én ezért nem csináltam meg amúgy mert akkor már autó és automatikusan jár az AM is, 16,9évesen mehetsz kresz vizsgára és 17évesen forgalmira.

AM az 50ccmig jó, tehát kismotorok, robogók (rendszám nélküli pl simson, 50ccm alatti robogó).

Amúgy 3-5hónap az átlag idő és kb 100.000Ft-ra jön ki, kalkulált bukás stb. Nekem az autó 200volt kereken. :)

2016. okt. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!