Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bevettem egy kanyart 3asban...

Bevettem egy kanyart 3asban benyomott kuplunggal,10-20 km/h lehetett a sebesség. Mire, egyenesbe hoztam a kormányt a kocsi minden rázás nélkül lefulladt. Mitől lehetett ez?

Figyelt kérdés
Most volt szervízelve 17én azóta kb 500 kmt beleraktam.Mióta megvan kb 1000 kmt. Használtan vettem,a szerelő kicserélte a vezérlést,silentgumikat,stabilizátor rudakat,gyertyákat,olajcseres,futómű beállítás. Azt mondta rendben van. 2004es Audi A3 1.6 Benzines.
2016. okt. 26. 22:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó volt rajta az cserèlve. :) Neked kettesbe fulladt le akkor ezek szerint... Mostanság is csinálja?
2016. okt. 27. 10:02
 12/14 anonim ***** válasza:

1 éve van nálam, kétszer csinálta, és én nekem ki volt tövig nyomva a kuplung.

Első alkalommal tavaly, egyesből kettesbe váltottam volna lassan kb 10 km/h-nál, és leállt, másodszorra kb 2 hónapja, kanyar előtt vissza váltottam kettesbe és úgy mentem be a kanyarba, hogy már leállt a motor, miközben ki volt nyomva a kuplung, úgy gurultam ki a kanyarból.

Félve indítottam rá, nehogy a vezérléssel legyen gond, de simán indult.

Azóta se volt ilyen.

Ami még feltűnt, hogy ha megállok lámpánál, picit lemegy a fordulatszám kb 700-ra, aztán visszamegy alapjáratra kb 900-ra

2016. okt. 27. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:
miert kanyarodtok benyomott kuplunggal? Ezt sosem ertettem, vki elmagyarazna miert jo az? :o
2016. okt. 27. 23:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért mert nem minden autóval lehet minden szituban zárt hajtással kanyarodni.
2016. okt. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!