Szeretnék egy jo autót?! Ami magas (számomra ez biztonságos )
Jóhogymárnem Hummeren akarsz gyakorolni XD
Azthiszed ha egy autó magas,akkor máris biztonságos?
Nem figyelsz oda kicsit,már borulsz is mert magas a súlypontjuk
jah, fenntartásilag? haha ezt te se gondolod komolyan.
ha már a fenntartás a kérdés akkor nemkell dodge-ban agyalni.
magas és biztonságos...crossovereket keresgélj, vagy régebbi terepjárókat. pl mitsu L200, opel campo, tolyota, stb.
bár túlságosan ezeket sem olcsó fenntartani, de még mindig jobb mint egy olyan autó amiben bontóban 0 alkatrész, ritka mint a fehér holló, alkatrészek beszerzése aranyáron, és hetekbe kerül.
Dodge Ram? :D
Első autónak... elég komoly biztosítási pénzeket fogsz fizetni, mire rájössz meddig is tart a kaszni :)
Mondjuk még egy pénzügyi keretet sem írtál, szóval inkább troll kérdés lehet
Egyszer már láttam ilyen kocsit Budapesten. Én a 7-es buszon, ő mögöttem. Kétségtelen, hogy magasan volt a vezető, mert széltébe-hosszába akkorának tűnt a kocsi, mint az Ikarus.
Ami a fenntartást illeti: a söfőr kezén akkora dollár figyelt (valószínűleg) aranyból, hogy kitakarta mind a négy újját a kormánya tetején.
Nekem csak az 5.7 Hemi 2500-ról van tapasztalatom :))))
Vegyes használatban eszik 16-18 litert.
Nagyon masszív felépítés, rossz minőségű úton sem pattog , mint egy normál méretű pick up ( hilux, l200,..)
Elől kényelmes, hatalmas hellyel, de a hátul ülőknek gyötrelem lehet hosszú távon. Kicsi a lábtér és furán áll az ülés támla. Ha nagy bevásárlást tartasz veé
folytatás:
vele jobb ha a hátsó ülésre pakolsz mert a platóról még seprűnyéllel sem piszkálod feléd a kaját.
Kb. olyan magasan van a vezető ülés mint egy busznak :)
Belvárosi parkolás közelít vele az abszolút lehetetlenhez. Meg oldható csak órák kérdése :(
Ha nagyon nyomod neki 30 litert is beveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!