Erről a kocsiról vélemény? Mennyit eszik, drága a fenntartása? Alkatrészek drágábbak mint mondjuk egy opelhez képest?
Vélemény : huszonévesek presztízs autója , sajnos már 100-ból 99 db kerülendő.
Mennyit eszik? 9-15 között (kis óvatosan ,öregurasan 8-9,normálba 10-12 minimum,nehéz lábbal 15 könnyedén.
Fenntartása benzinbenmérve nem túl sok ,csak többlet egy stabil 8 literes kocsihoz képest.
Éves olaj : illik jobbat adni neki ,minőségit ,mint egy átlagautónak,ergo drágább.
Alkatrészek horribilisek,egy pl : Opel Corsa-hoz képest.
Illetve megbízhatóságban is ,boritékolható,hogy kell sok minden hozzá minden évben (árban főleg),míg egy pl : corsa valszeg 5 évből 3-4x csak olajat és általános szervízt fog kérni,meg néha féktárcsát/pofát és egyebet.
Ez már inkább presztízs autó,mint jó autó.
Ha győzöd tankolni (10+) liter és nem zavar, hogy mindig lesz rajta szerelni való, mely évente kiteszi még egyszer a kocsi árát, akkor miért ne!?
Nekem tuti nem kellene, nem tartom hosszú távon megbízhatónak, az előttem szólók válaszaival egyetértve.
Szerintem a hasonló árú és évjáratu autókhoz képest nem drága az alkatrész, sőt kifejezetten olcsó! Az viszont nagyon is igaz, az opelhez sokkal olcsóbb minden. Corsa és egy A3 nem ugyan az a kategória.
Az 1.8 vagy 1.8 T nem a legjobb konstrukció az biztos, de sokkal megbízhatóbb, mint a korabeli 1.6. Valamint kevésbé hajlamos az olaj zabálásra.
A km-et nem tudod sajnos leellenőrizni, mert külföldi volt. Persze ettől még lehetne valós, de az ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!