Ki hogy áll a külföldről behozott kocsikhoz? Vélemények tapasztalatok? Oké hogy állapotot nézünk de teljes a káosz a fejemben!
"Mindenképp elviszem egy szervízbe állapotfelmérésre mielőtt megveszem"
Ezt kétlem, hogy meg tudod csinálni!
:)
Inkább keress valakit aki ismeri az adott típust, és vele nézzétek át e kritikus részeket.
Én december 30-án néztem meg a kiszemelt autót, ami természetesen nyugdíjas német orvosé volt korábban.
:D
Ismerem a típust, már a harmadikat hajtom belőle. A kereskedés udvarán mentem vele "próbakört", 5 métert tolattam, és vissza. A motor rendben volt, eltekintve, hogy az olaj olyan volt benne mint a szirup. A gumikból kilógott a fémszál, a fék pedig vason fogott. Az oldalán bevásárlókocsi nyomok bénán leködölve valami spray-vel. Ezeket szépen lealkudtam, majd megegyeztünk, hogy január 8.-a körül megyek az autóért, mivel a hivatalok zárva voltak, de a nepper vállalta a forgalombahelyezést, és műszakit is intézett rá.
A megbeszélt időben hívott a nepper, én pedig mentem az autóért. A gumik és a fékek pont olyanok voltak, mint korábban, és látszott, hogy az autó a friss műszaki kedvéért nem ment keresztül a városon az NKH telepig, de volt friss műszakija. Igaz nem azt beszéltük, hogy megcsináltatja, hanem hogy lesz műszaki. A vállaltakat maximálisan teljesítette. Én megcsináltam a fékeket, kapott rendes gumikat és azóta is boldogan közlekedek az autóval.
Nem is értem, hogy miért övezi ezeket a dolgokat misztikum, ha tudod mit akarsz venni, és nem vársz csodát, akkor nem ér meglepetés.
Szerintem.
Azért hidd el hogy elviszem egy állapotfelmérésre! Amennyiben nem engedi a kereskedő meg megy a vetítés hogy izé meg hozé akkor teljesen egyértelmű hogy valami nem kerek! Odébb is kell akkor állni én úgy gondolom! 8 éve kinéztem egy kocsit kipróbáltam király minden megalkudtunk rá. Lebeszéltem az adott városban pont az opel szervízzel hogy azért szerelői nézzék már át ugyan! Kereskedő belement minden gond nélkül hogy átnézik aztán írhajuk a papírokat. Még a kocsi csak az udvaron állt és a forgalmit vették el a szervízben a gépben megmondták hogy egy taxi volt régebben. Felemelték megmutogatták a hibáit és ajánlották hogy rám bízzák de felejtős a sztori. (5 ezer ft volt az átnézés)
Tehát csak érdekelnek a vélemények tapasztalatok ki hogy járt hogy csinálta ezt a külföldi kocsis sztorit?
Na, kérem ez úgy működik, hogy felüti a zember a mobil.de-t és kiválasztja a gépegységet!
Kereskedőtől nem veszünk!
Szoktam röhögni rajta, hogy szakmailag mennyi órásmester van, szabadidejükben is állandóan órákkal foglalkoznak, kakukkosóra, toronyóra, kilóméteróra, mindegy csak óra legyen!
Ha 219 000 km van benne, hű de szar, ha meg 89 000 km, akkor meg hú de jó!
Az én AUDI-m 260 000 km-rel lett behozva, kitérdekel?!
Német utakon futott, ott lett szervizelve, nem a BEKŐ TÓNI, meg az ERŐS PISTA tákolta. :-)
100km/h-ig a fordulatszám mutatója szinte meg se mozdul.
Cseréltem benne olajat, szűrőket, vezérlést, plusz 1 db gömbfej, 1db fékbetét, fogyóeszközök, nem tétel.
Állapotfelmérés: szólsz egy olyan embernek, akinek 100+ ezer kilóméter van a lábában, ő majd megmondja neked.
" ami az ő pénztárcájához volt árazva, azok már megkerülték a földet legalább egyszer."
Ez maga lenne a csoda, hiszen a Föld kerülete csak 40 ezer km!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!