Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb autó, amire nem csak a pénzt dobom ki?
Figyelt kérdés
Friss jogsis vagyok, autót szeretnénk venni. Nekem nagyon bejön a wolksvagen és a renault (ezen tanultam). Automata váltós fele jobban hajlok, ha váltós lesz akkor mindenképp dízel. Amiket idáig néztem autók mindegyik 2000-es évjáratú vagy környéke, azt mondják öreg és nekem csak problémáim lesznek vele, főleg a francia autókkal stb. opelre, suzukira azt mondják bírja a nyúzást, olcsó alkatrész ezért azt ajánlják "kezdőknek". Ti milyen autókat tartotok jónak? (amit nem kell havonta szervizelni, ami kellően biztonságos, hosszú életű, stb.) Az autó nagysága nem probléma, kombin tanultam, jelenleg egy "tankkal" vezetgetek.2016. okt. 19. 12:39
11/11 A kérdező kommentje:
Opel corsar neztem legutobb es pont a varosban van ahol lakok. :) viszont #9 az audival, bmwvel nem igazan vagyok kibekulve muszakilag. :/
2016. okt. 24. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!