Ha szervizben cserélték, és számlát + fél év garanciát kaptál a javításért, akkor teljesen reális. Ha csak egy falusi autószerelő betett egy utángyártott csapágyat számla és gari nélkül, akkor érezd magad egy 10-essel átverve.
2016. okt. 17. 21:35
2/9 anonim válasza:
Csak a csapágy 8000-nél kezdődik, plusz szét kell szedni a fél futóművet...
2016. okt. 17. 21:46
3/9 anonim válasza:
Pontosan azért, mert hölgy vagy, szeretném jelezni, hogy egy csapágycsere nem tízezer...
eleve létezik egy rezsiórabér(szerviz dolgozók mbére, épületbérlet, villanyszámla, személyzet, állam felé kötelezettségek, szerszámok, profi gépek szétszórt költségei)
aztán a kocsid csapágyköltsége, +rezsiórabér, meg nem tudom mi van még a számlán...eleve 27% adó...az már szép összeg.
nem vágtak át.
és nem vagy hülye.
2016. okt. 17. 22:19
4/9 A kérdező kommentje:
Én mindegyikőtöknek köszönöm a gyors választ. Nem szervízben csinálták, de megbízható, alapos szerelőként ismerik. Sajnos, rá kell jöjjek, az autót nem csak vezetni kell. Eddig ugyanis, nem adódtak problémák, de most valahogy sorba jönnek. Azért jó egy férfi a háznál
2016. okt. 17. 22:29
5/9 A kérdező kommentje:
Ma vette a csapágyat 11ezerért, márkanévvel. A munkadíj, 12ezer. Előttem emelte fel a kocsit, elmentünk egy rövidebb útra, ahol a hangjából kiszűrte az esetleges hibát. Ugyanis nagyobb gáznál rángat a kocsi. A csapágy csere megtörtént, a hangja már jó, a rángatás maradt. Így a motort fogja átnézni.
2016. okt. 17. 22:36
6/9 anonim válasza:
Hát igen, nem a hibás csapágy miatt rángat.
Ettől függetlenül legyél kritikus minden szerelővel szemben, mert felülsz az ún. szopórollerra! Egy szerelő mindig talál valami javítanivalót ami miatt visszamehetsz hozzá a következő héten is, és ha már meguntad a sok szerelést, és nem bírod már hallani a szar francia autó kifejezést, akkor tud majd vevőt hozni rá olcsóért!
2016. okt. 18. 07:03
7/9 anonim válasza:
leírásod alapján ez egy normálisabb szerelő. A motor rángatása lehet filléres hiba is, előre ne aggódj. A Twingók nem rossz vagy pénztetmető autók. Költeni minden autóra kell, az újabbra is. Sőt, az kerül igazán sokba néha. Ha szereted az autót, költsd rá, amit muszáj és használd egészséggel. Ha pedig fenntartásaid vannak az árakkal, a szerelőddel, kérdezz meg mást is. De ha egy szerelő jól bevált, felesleges váltani.
2016. okt. 18. 10:33
8/9 anonim válasza:
Ez teljesen reális.
2016. okt. 18. 21:34
9/9 cselez válasza:
Hát köszi mindenkinek, szerelő vagyok, az árat nem sokallom, de a sok okos közül senki sem bírta megkérdezni, hogy első vagy hátsó csapágy volt-e, pedig szerelés szempontjából nagyon nem mindegy.
Drága hölgyem, higgye el, nem minden szerelő rosszindulatú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!