1.3 8V Swift, üzemmelegen alacsony alapjárat, beleremeg a kasztni is, ötletek? (részletek lent)
Az hogy lehet, hogy nincsen benne? Szerintem lennie kéne. Egyáltalán egy aktívszenes tartálynak mi köze az alapjárathoz? Valaki világosítson fel erről.
Csináltam videót. Ilyen az alapjárat hidegen kb. 45másodperccel beindítás után: [link]
Látom szereted Puzsér videóit :) Suzukid van ugyan az a gondod mint nekem, és még Puzsért is követed, rossz ember nem lehetsz.
Hidegen nekem is ilyen, én 6 percet várok reggel mielőtt elindulnék utamra. Akkor még melegebb a motor és az mindenkinek jó. Csináld azt, hogy kikormolod egy picit, nekem az segít. Leírom mit szoktam. 1-be huzatod ( üzemmeleg motornál ) 20 ig majd 2-es azt 42-45 ig, majd 3 azt 65-70-.ig majd 4 azt 80-85 és 5- be föl (autópályán :DDDDDD) és ott egészen elmégy 100-al egy 10 km-t majd vissza ugyan ezt. Nekem érezhetően javul ilyenkor a Suzy. És igen, mint írtam nincs alapjárati 96-ig akkor tették bele a bosch cuccokat amik úgy 15 évig bírják, majd egyből meghalnak :/.
Mondom én jó gyerek vagy, jól neveltek. Gödőrbe is jársz?
Vedd le a map szenzort ha leáll akkor jó ha felpörög akkor az a hibás.
Így, mint a csávó. https://www.youtube.com/watch?v=rzA1bOk-LbU
Én visszanézem, kicsit messze lenne azért :D
Megcsináltad? Mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!