Ranctalpas kérdése:
Milyen 600-700cc endúrót vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdés naív ugyan, de azért annál egy kicsit komolyabban gondolom. Most egy 500cc Shadow tulajdonosa vagyok, de mivel hegyek között lakok váltani szeretnék egy túra endúróra. Elvárások: nem kell nagy űrtartalmú motor 600-750 között legyen, nem annyira világ végére akarok menni aszfalton, mint inkább erdőn, mezőn. Ami eddig leginkább megfelel nekem hosszas keresés után az a Transalp első kiadása azon belül is a PD 10. Egyetlen hátránya, hogy nincs ereje és kicsi a végsebessége (ha autópályán utazok). Ami jó lenne az az Africa Twin, de az drága. A Super Ténéré olcsóbb egy picit, de sokat eszik és drága a szervizelése, illetve nehézkes is. Ez a három motor amiről olvastam és jó véleményeket találtam. Olasz motorokról mi a véleményetek? Legtöbben leszólják őket. Pl. Cagiva Elephant, vagy az Aprilia Pegaso (rotaxos motor, egy henger....)2016. okt. 17. 15:16
1/2 anonim válasza:
Yamaha Xt 600
Suzuki Dr 600,750 Big
A Cagivák le vannak harcolva
2/2 anonim válasza:
rotax blokk úgy tudom a gyárilag 300-as mz etz -ben is ilyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!