Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G Caravan magátol...

Opel Astra G Caravan magátol felpörgő motor, miért?

Figyelt kérdés
Adott egy 2000-es èvjáratu Isuzu motoros 1.7 DTi motoros opel astra g, epp uton voltam amikor hirtelen felpörgette maximumra a motort, kulcs kivetelkor sem allt le, meg az ablaktörlő is ment (mintha nem vettem volna ki), sehogy sem tudtam leallitani, onmagat allitotta le amikor felforralta a vizet. Mind a viz es az olaj is "eltunt". mitortenhetett, es hozzavetolegesen mennyibe fog fajni a javitasa? (sacc per kb, tudom ennyibol meg az is lehet, hogy dobos a motor...)

#Opel #Astra #motorhiba #felpörgő
2016. okt. 17. 01:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bontó
2016. okt. 17. 07:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Előbb turbóhalál, aztán motorhalál. Motorcsere, turbóstól mindenestől. Saccperkábé qrva sokba fog kerülni.
2016. okt. 17. 09:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Keress bontóba másik motort.

Ilyenkor egyébként le kell fullasztani,ez a legegyszerűbb.

Történhet ilyen adagolóhiba miatt,és amiatt is ha a turbó felkapja az olajat.

Ezért van elmondva sok helyen,hogy ne vegyen dízel autót,aki nem ért hozzá,mert ilyenek történnek vele.

Ha ott helyben tudtad volna hogy mit tegyél,akkor új turbóval és egy kisebb generállal talán meg is lehetett volna úszni.

2016. okt. 17. 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy ilyet csak a nagyon régi, előkamrás dízelek tudnak csinálni, nem pedig egy 2000-res Opel :o

Amúgy le kellett volna fullasztani, úgy hogy 5-ösbe teszed, ráállsz a fékre, és leugrasz a kuplungról. Akkor TALÁN még menthető lett volna, de nem biztos. Szóval ne idegeskedj, annak az autónak már úgyis mindegy lett volna.

2016. okt. 17. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
2010 utáni hiperszuper common rail dízeleknél is előfordulhat.
2016. okt. 17. 12:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Annyi tortent eddig, hogy a szervizbol kijott a treleres a szerelovel, beleneztek, a nivo palcan, most volt olaj (torles utan termeszetesen...) raadta a gyujtast, izzitas utan pocre beindult, nincs kattogas resego hang
2016. okt. 17. 14:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Az igen, ha ezt a kiképzést bírta ez a motor, az megér minden elismerést!
2016. okt. 17. 17:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Ahogy fentebb is irtak, a turbo felszivta az olajat, de ugy néz ki,hogy menthető. igaz csak belenézett, mert őt is meglepte,hogy fel tudott állni a mentőre erölködés nelkül, mèg úgy is, hogy az

egyik henger nem ment

2016. okt. 17. 20:07
 9/12 A kérdező kommentje:
, viz volt benne. Szerencsére nem kell fúrni.A köd ami kijött belőle hófehér vizpára volt. De majd a teljes diagnosztika után kiderül.
2016. okt. 17. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne nyugtasson meg az hogy beindult, annak a motornak reszeltek.
2016. okt. 18. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!