Most akkor nincs baja?
Sziasztok .
Tegnap történt :
Seat cordoba 1.4 L 2005. Benzin .
Menet közben többször felvillant az akkumulátor jelző , bukkanókban, majd kialudt. Kb 20 km ilyen közlekedés utan először az ABS majd a légzsák , majd a szervo szállt el . Ezt követően leállt az autó . Félre álltam . Akkumulátor lemerulve, nem indul . 10 km séta , új akksi megvesz, beszerel.
Ezután az autó elindul, minden ki alszik . Hazamegyek . Gondoltam kontakt hibás a generátor vagy valami... útközben megint leállt az autó . Lekapcsoltam a lámpát , minden fény a visszajelzőn kialudt . Ha Fel kapcsoltam akkor pedig sorba megint minden letiltott ..
Hazaértem, megálltam . Szétszedtem az akksi feletti nagy biztosítékokat , az egyik ossze volt égve . Persze, hogy a generátor töltesert felelős kábel biztosítéka . Kicsereltem , indítok, minden szuper , viszont az ABS es a mellette levő villogó felkiáltójel az ment . Plusz indításnál harom csipogas .
Elindultam az autó szerelő ismerőshoz, kb 150 méter utan minden eltűnt . Megálltam , indítottam és minden jo . Kivéve a csipogast .. egyedül csak az maradt meg ... semmi visszajelző ..
Szerintetek ??
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!