Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes tulajdonosokhoz szól...

Mercedes tulajdonosokhoz szól a kérdés: Mennyire időtálló egy w124 es és mennyiért érdemes venni külfödről belföldről? Linket is küldhettek

Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A w124-es ebbe az elpusztithatatlan mitoszba meg legenda burkolozo,de mara teljesen kivenhedt vasarlasra nem erdemes auto!Alig maradt mar par darab amiert erdemes penzt adni!
2016. okt. 16. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:

"Alig maradt mar par darab amiert erdemes penzt adni"

Azokért meg olyan pénzt kérnek, hogy inkább veszel annyiért egy 15 évvel fiatalabb Astrát :D

2016. okt. 16. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Pontosan
2016. okt. 16. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem olyan jók a W124-ek, mint ahogy mondják.
2016. okt. 16. 17:31
 5/9 A kérdező kommentje:

És mi a jó az astrában?

Az hogy egyedi?

Biztos nagy élvezet lehet .

Jo lehet a tudat hogy ilyen értékrendü autoval furikáztok ott magyarországon.

2016. okt. 16. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Miért, a W124 egyedi?

Látom a lényeg nem ment át. Egy igazán szép és jó állapotú W124-ért 10-20 000 euro elkérni nem sértés. Persze van 500 000-ért is, de az legfeljebb a vasazóbarazilok életérzését fogja nyújtani. Meg lehet venni ezeket is, ahogy a sutyerákok is megveszik az E36 316i-t és azt hiszik egy M3-ban ülnek és BMW ááááá mekkorakirályvagyok. :D

Ha műszaki oldalról nézzük, öreg Merci, rohad is. Ami nem rohad és még gyári az borzasztó drága. Egy ilyet megvenni és napi használatú autónak fenntartani úgy hogy időtálló legyen, az nem zsebpénz.

Mennyiért érdemes megvenni? Nézd el nekem, de ilyen téren kicsit sarkosan gondolkodom, ebből vannak a nagyon hulladékok, az átlagosak és a nagyon jók. A nagyon jók nagyon drágák ( mobile.de, fogsz találni 40 000 euro felett is ), a nagyon hulladékok felejtősek, az átlagossal meg csak szívni fogsz.

Azért is írtam, hogy amennyiért veszel egy patent 92-95 közötti W124-et, annyiért már kapsz 1-2-3 éves J-K Astrát és legyünk őszinték mindennapi használatra ez utóbbi alkalmasabb.

Ha neked megfelel egy közepes állapotú W124, amit két éven belül lakatolni és fényezni fogsz illetve a 20-25 év használatából adódó elhasználódásra folyamatosan csorgatni kell bele a pénzt akkor már találsz millió alatt is vállalhatót.

2016. okt. 16. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Vedd meg az egyik legendát, ne várj sokáig vele, minden percet bánok azóta, mióta mercivel járok, hogy eddig nem azzal jártam. Hogy mennyibe kerül, minden autó sokba kerül, csak nem adják össze rendesen. Ha bármibe tudok segíteni, nyugodtan keress meg. Diagnosztikában, javításban is tudok segíteni.
2016. okt. 25. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Annyiért érdemes most W124-et venni, hogy viszonylag olcsók, és néhány év múlva bekövetkezik az a pont, mikor rohamosan nőni kezd az értékük, tehát befektetésnek sem rossz.
2016. okt. 25. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Tulajdonomban van egy 3 literes szívódízel, manuális 5 sebességes, mindennap járok vele, nem hobbiauto, nem hétvégén van eloszedve a garázsból kerülgetni meg villogni vele, napi 100km van legalább megteve vele. Ezzel a lendülettel rá cafolnek az olyan hozzá nem értő emberek véleményére hogy hobbiautonak jó csak, mindennapi használatra nem alkalmas stb, na ez úgy marhaság ahogy van, ez egy rendkívül dinamikus és rövid hosszú távra alkalmas autó, nálam 7,5 lityot kajal 90 el járok vele. 450 ért vettem és nem, nem egy szetpusztitott romahordar volt hanem normális embertől lett véve aki helyhiany miatt adta el és negyedik autónak használta. Kellett e rá költeni? Igen mivel 32 éves, kasztnin kívül egy forintot nem költöttem rá, mióta meg ettem csak tankolom és 8000km után olajok szűrők cseréje. Jó nyilván tudsz venni egy lehasznalt lerugott fost is amire az életed rakoltod, de ha belenyulsz és jó vételt fogsz ki, betartod a kötelező szervizeket akkor tényleg kimegy a világból. Ez még autó ami akkor is menni fog megfelelő karbantartás végett amikor a mai autókból már kiskanál lesz vagy 20 forintos. Olvastam itt olyan marhaságokat hogy 70 ezer olajcsere stb.... Most komolyan, nekem 15 volt jó minőségű olajjal, magamnak csináltam és szerintem mindenki meg tudja csinálni aki már látott ilyet.. 130-140es sebeseggel palyazhatsz is a vége ennél nyilván több, osszesegeben egy erős masszív autó, nem egy versenyautó de arra a posztra ott az e500. Ez a sorhat dízel nem szervizigenyes, ezt nem tudod laptopra rakotni hogy mi a baja, ez full mechanika és én ezért is szeretem mert nem elektromos zarlatok és hibák tengere. Félmillió van most benne, motor váltó kuplung szuper én ajánlani tudom csak, de megjegyzem ha lerugott fost veszel attól ne várj csodát. Tulajdonosok véleményét helyezd előtérbe, olyan véleményére ne adj aki látott már ilyet es hallott róla, aki ismeri valójában hogy milyen autók is ezek ok tudják miről van szó!
2019. jún. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!