VW Bora . Mitől áll így fel az autó segge? Kép a leírásban?
Figyelt kérdés
A rugo lehet rossz vagy ez minek a jele?csak az egyik oldalon ilyen a masikon teljesen rendben van.Tudjavalaki esetleg?
2016. okt. 16. 11:13
1/15 anonim válasza:
Ez így elsőre teljesen rendben van.
2/15 A kérdező kommentje:
Ez a fele feljebb van mint a masik . ferden all az auto hatulrol jol latszik.gondoltam hatha valaki tudja mi lehet ez
2016. okt. 16. 11:38
3/15 anonim válasza:
Akkor miért nem úgy tetted fel.?
4/15 A kérdező kommentje:
ha ugy tettem volna fel tudtal volna tanacsot adni?
2016. okt. 16. 11:41
5/15 anonim válasza:
Mondjuk lehet hogy pont a másik oldalon kellene keresni a problémát, lehet ott tört el a rugó és azért van lejjebb.
6/15 anonim válasza:
Tényleg érthetetlen, miért nem úgy tetted fel a képet, h látsszon...
Ilyenkor általában az van, h törött a rugó az egyik oldalon, v nem egyforma rugót tettek mindkét oldalra egy esetleges csere után. Vagy le van terhelve a kocsi egyik oldala. Pl cementes zsák, böhöm Csárli...
7/15 anonim válasza:
Persze hogy idétlen ha a sokkal kisebb lopott felnit aggatod szerencsétlen autóra...
8/15 anonim válasza:
Szerintem rossz valamelyik rugó, ki kéne cserélni mindkettőt hátul.
9/15 anonim válasza:
először is a rugóknál keresd a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!