Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift Tulajdonosok, Ez...

Suzuki Swift Tulajdonosok, Ez tényleg olcsó? Bővebben lent .

Figyelt kérdés
5 évvel ezelőtt vettem egy suzuki swiftet 1997-es 5 ajtós kis ezres , azért döntöttem ez a típus mellett mert mindenki mondta hogy milyen olcsó alig kell rá költeni meg amúgy is olcsó hozzá minden, hát el telt 5 év és jócskán kellet rá költeni és szeretném meg kérdezni hogy más mennyit költött ennyi vagy több idő alatt a suzuki swiftjére , nekem ezekre kelett :vezérlés , lengőkarok,gumiharangok, kipufogó , vízpumpa ,önindító ,szimeringek ,komplett kuplung ,féltengely csuklók , kormánymű persely , kormány összekötő kompletten axiál csuklókkal , ezek az alkatrészek és munkadíjuk összesen 250.000 ft ba kerültek és rengetek alaktrészt kedvezménnyel szereztem be az 5 év alatt , ezen felül van még az olaj cserék a gumi abroncsok vásárlása és egyéb költségek. Az autót vásárlás előtt szerelővel néztük meg és akkor még nyoma se volt ezeknek a hibáknak ezek mind 2-3 havonta jöttek ki sorba . A kérdésem az lenne hogy más tulajdonosok és költenek ennyit a régi swift-re ? vagy csak egyszerűen ez a természetes .

2016. okt. 14. 20:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen elég nagy a szórás van aki tényleg alig költ rá és van a másik mikor annyit költ rá a tulajdonos mint én .
2016. okt. 16. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!