Sok lesz ide egy S osztályos Merci?
Figyelt kérdés
A legújabb modellről van szó, az autóhoz mérten a transzfer ár elég olcsó..
22 éves vagyok, viszont egy fontos eseményhez kell nekem kocsi sofőrrel és ezért kitaláltam,hogy nagyon jó autót akarok.Válasszak inkább olcsóbb kategóriát? Szetetném ezt a kocsit,de úgy érzem sok, az lesz a vége,hogy úristen ki ez mi ez kié a kocsi és a többi..
2016. okt. 14. 02:20
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy ezen az eseményen az autóval mit szeretnél üzenni.
Minden márkának/típusnak van egy álltalános megítélése vagy előítélete vele szemben. Én ennek megfelelően választanék.
2/4 anonim válasza:
Akkor miért nem már limuzin? És mi az, hogy "ide"? Hova? Tényleg fontos az az esemény, tehát számít az autó, vagy csak poénból szeretnél begurulni valami baba autóval? Ki a célközönség? 30-as, 40-es üzletemberek vagy korod beliek?
3/4 anonim válasza:
megírnád pontosan, miről van szó ? Venni vagy bérelni akarod? nekem az a szimpatikus, ha az ember a lehetőségeihez méri a megjelenést. Az autótól csak bizonyos körökben lesz az ember menő és ami fontos, aki többnek akar látszani, az át akarja valami miatt verni a többieket.
4/4 anonim válasza:
előző vagyok. ha esküvőről van szó, akkor egyrészt írj vazze egy kérdést csak, másrészt akkor amit írtam, ne vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!