Vettem egy hasznalt autot 2 ev uj muszakival. Erdemes megnezetni szerelovel a muszaki vizsgat nem erinto esetleges problemak miatt?
Vettel egy 16 eves Honda Civic-et 130ezer kilometerrel 2 eve uj muszakival 1980 Euroert.
Ketszer kirprobaltam es nem talaltam rajta szemet kivero hibat. A muszaki vizsgat erinto reszeknek jonak kellene lenniuk elvileg. Olajcsere, Akkumulator csere, fagyallo stb meg szervezes alatt.
A muszakit nem erinto dolgok esetleges hibai miatt erdemes vajon atnezetni?
Már bocs, hogy ezt írom, de jól át lettél vágva. 16 évesen 130 000 km irreálisan kevés. Az én 5 éves Volvomban van 180 000 km, ami 0-ás volt, mikor újonan vettem...
Mindenképp érdemes megnézetni, még most, minthogy később mindenféle baja jöjjön elő.
Semmi baj:) Egyetertek, hogy konnyen lehet, hogy vissza van tekerve a kilometerora, de nem foglalkoztam vele, meg voltam elegedve az allapotaval, araval stb.
16 evig egy tulajdonosa volt, utana került a kereskedesbe.
Kösz a velemenyt!
A műszaki külföldön volt. Ha igen, akkor talán OK lesz.
Ha magyar rendszámos a kocsi, és itt kapott 2 év műszakit, az kb semmit sem jelent, ugyanis legtöbb nepper olyan helyre hordja a kocsikat, ahol biztos a sikeres vizsga.
Nemetorszagban volt a Muszaki vizsga Drezda hataraban egy faluban egy autokereskedesben amin belul egy vizsgaközpont is üzemel.
En is ugy hallottam hogy errefele megbizhatabbak a muszaki vizsgak, emiatt mondtak itt paran, hogy a vizsgat nem erinto dolgokat kellene talan atnezetni...
Persze, mindenképpen érdemes lecserélni azokat a dolgokat amik öregszenek, de nem nézik a vizsgán:
Fékfolyadék
Hűtőfolyadék
Vezérműszíj
Hosszbordás szíj(+ feszítő), (ékszíj)
Fékbetétek
Légszűrő
Olaj, olajszűrő
Egy Nissan markakereskedesben vettem amin belül egy muszaki vizsgaztato központ üzemel. Nem arabtol vagy egyeb vunozo kinezeto autokupectol soderes udvarrol.
Viszont a Nissan-os kereskedo se volt tul kedves, kb ugy beszlet velem mint egy hulyegyerekkel sokszor, csakhogy minel kevesebb ideje menjen el velem.
Igen, nemet muszaki van rajta.
Kilences köszi,
szamitogepre radugva miket tudnak megnezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!