Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feltegyem a téli gumit most?

Feltegyem a téli gumit most?

Figyelt kérdés
Nyari gumik vannak fenn. Tegnap vettem eszre, hogy lassu defektem van az egyik kerekemben. Az auton levo nyari gumik amugy is mar cserere erettek. Erdemes-e mar inkabb a telit felrakatni vagy vegyek egy uj szett nyarit (amit csak tavasszal akartam) es azt rakjam fel?

2016. okt. 12. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Rakd fel a télit. Éjszaka már hideg van.
2016. okt. 12. 08:13
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Igen.
2016. okt. 12. 08:18
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Tükör radiálok?

Csere azonnal!

2016. okt. 12. 08:21
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Ha új nyári gumik lennének, azt mondanám, még nem sürgős, ha nem sokat mész éjszaka, mert az előrejelzések szerint megszűnnek pár hétre az éjszakai nagyon hidegek, 10 fok felett meg még jó a nyári gumi.

De így, hogy sok eső várható és kopottak a nyáriak, meg már úgyis csinálni kell valamit a defekt miatt, így én is azt javaslom, hogy jöjjenek a téli gumik, nagy hőség nem várható, hogy sokat kopjanak.

2016. okt. 12. 08:59
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Nyugodtan fel lehet tenni a télit már most. A nyárinak nem sok értelme lesz a következő hónapban, még akkor sem, ha jönnek majd az olyan kommentek, hogy ha lassan mész, jó a nyári is.
2016. okt. 12. 09:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek várni, ígyis úgyis lesz tél, maximum pár hetet spórolsz vele. De ha nagyon várni akarsz, akkor várjál vele novemberig, mert az október nem tűnik annyira hidegnek még az előrejelzés szerint. De én november elején biztos lecserélném már, az mindig egy hideg hónap, akár van hó, akár nincs.
2016. okt. 12. 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben én még nem tenném fel. De ezzel az indokkal csere, igen. Aztán tavasszal vegyél egy új nyári szettet!
2016. okt. 12. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Én az utóbbi 20 évben mindig téli gumival járok. Aki nem megy évente 20e km-t annak teljesen felesleges cserélgetni. A biztonságot nem veszélyezteti, az autó meg nem eszik annyival többet, hogy akár csak a csere költsége megtérüljön. Nem is beszélve a nyári gumik áráról. Egy gumiabroncs 6-8 év alatt mindenképpen elöregszik, és cserére szorul, akár futsz vele, akár a garázsban áll. Én legalábbis nem mászkálok öregebb gumikkal. Németországban élek, de meglehetősen sűrűn utazom haza. Nem lenne szerencsés 200-as tempónál egy öreg gumi hibájából elszállni.
2016. okt. 13. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha halogatod akkor azt veszed majd észre hogy 2 hetes időpontot kapsz még a sarki gumisnál is.
2016. okt. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!