Holnap viszem az autómat szervizelni, milyen dolgokat ajánlatos kicserélni?
Összeírnám, hogy mit szeretnék cseréltetni, de ott elakadtam, hogy vezérlés-csere, olajcsere pollen,lég olaj szűrő,... olajcsere, gyertya csere.
A vezérléscsere úgy egészében mit takar amúgy? Mert 10 éve nem volt cserélve úgy tudom. Csak 1 nagy hosszú vezérlőműszíjat cserélnek vagy hogy van ez?
Olajakat (fékolajat is, még ha az nem is olaj), szíjakat fagyállót cseréltetném. (ha nincs hiteles szervizkönyv)
A vezérlés csere szíjat, vezető és feszítő görgőt jelent (az adott motorhoz ami kell).
A vezérléscsere nemcsak km-ben hanem évben is meg van adva, motortípustól függően 4 vagy 8 év. Tehát mindenképp esedékes.
Szerintem mond a szakinak, hogy vezérlést mindenképp cseréljen, a motoron olajat, szűrőket. Ezen kívül nézze át az autót, hogy mi az amit még kéne.
Ezt az átvizsgálást érdemes lenne megvárnod, hogy utána kapj egy kb. árajánlatot az elvégzendőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!