Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonra hogyan lehet LED et...

Simsonra hogyan lehet LED et bekötni?

Figyelt kérdés

Szép estét!

Olyan kérdésem lenne, hogy mondjuk egy S51 es Simsonra hogyan lehet LED világítást bekötni? Itt a faluban van egy kék Simson kék leddel és valami nagyon jól néz ki. Nekem zöld van, és majd akarok hozzá venni zöld LED et, csak nem értek az ilyen lovakhoz, hogy azt hogy vagy mi módon kötöm be, vagy rá az aksira?

Válaszokat köszönöm, további szép estét :D

2016. okt. 10. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
2016. okt. 10. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem teljesen erre gondoltam, de ez is elég mutatós... én úgy képzeltem h a vázra kéne valahogy felügyeskedni mondjuk az ülés alá :D

De azért köszönöm

2016. okt. 10. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A téma bonyolultabb ahhoz, hogy a gyakorikérdések keretein belül ki lehessen fejteni.

Dióhéjban:

A LED üzemletetése egyenletes (DC) áram mellett optimális. Ezt hívják áramgenerátoros meghajtásnak, tehát mindegy, hogy mekkora a LED tápegységének bemeneti feszültsége, a kimeneten mindig ugyanakkora lesz az áram.

Ha abszolut nem értesz hozzá és nincs is aki segítsen, akkor a legjobban úgy jársz, ha készen veszel pl motorra szerelhető LED-szalagot és hozzá tartozó tápegységet.

Majd jönnek mindjárt a lehurrogók, hogy rákötheted direktben az akkura. Nos igen, egy ideig, talán akár hosszabb ideig is működni fog, viszont nem tesz jót a LED-eknek.

2016. okt. 11. 08:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Aha, így már világos egyből

Nagyon szépen köszönöm, konkrétan erre gondoltam hogy hogyan lehet rá felügyeskedni :S

2016. okt. 11. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!