Rutinvizsgán szokás vmit adni a vizsgabiztosnak? /pénz, pia/
mi vettünk közösen az oktatóval neki egy üveg ásványvizet, mert szemmel láthatóan ízzadt a 35fokban, de ez nem befolyásolta a vizsga kimenetelét, mert én átmentem, a másik srác viszont megbukott.
mondjuk nem is azért vettük, hogy lefizessük, csak sajnáltuk szegényt, hogy egész nap a klíma nélkül hajtott forró kocsikban kell ülnie.
ugyan még nem voltam rutinon, most járok elméletre, de elég sok fórumot elolvastam ez ügyben, és nekem a következő jött le:
- van valóban olyan, hogy az oktató összejátszik a biztossal, de sztem kevés, és eleve olyan helyeken ahol az egész iskola gáz úgy ahogy van, a "legendás" sulikra gondolok...
- sokan úgy mennek vizsgázni hogy nem igazán felkészültek, ezért amikor megvágják őket, egyből az a teória lép életbe hogy "ha fizettem volna...". A vizsgának nem próbálkozásnak kell lennie, hanem számot adni a VALÓS tudásról. Ha valaki úgy megy oda hogy nem tudja, bizony ki fogják vágni, tökmindegy mit csinál.
- ha valaki tud, még a legszemetebb biztos is át fogja engedni, mert nem nagyon tehet mást. Ha megbuktat, nyomának kell lennie hogy miért vágott meg, ok nélkül nem fog buktatni (esetleg mondvacsinált okkal, viszont amit sok ember mondvacsinált oknak hisz, annak van alapja, nekünk pl. már elméleten elmondták hogy a tükör nem elegendő mennyiségű használata miért valós bukási ok! forgalmin)
- az oktatók nagyjából tudják melyik vizsgabiztos milyen, és a normálisabb oktató eleve nem is akar lefizetni senkit, max. ha tudja hogy valamelyiknek mi a rigojája igyekszik neked apróbb dolgokban úgy segíteni, hogy ne szívd meg.
- az autóvezetés nem játék, veszélyes üzem, plusz ez ténleg olyan amit a valóságban jól tudsz kamatoztatni, így ha valahol hát éppen itt nem éri meg lefizetni a biztost. addig kell gyakorolni amig nem megy olyan szinten, hogy a vizsga is meglegyen (és ne a szerencsén múljon). a vizsga elég életszerű, nem elvont egyetemi elméleti baromságot kell viszzanyögni majd örök életre elfeledni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!