Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rutinvizsgán szokás vmit adni...

Rutinvizsgán szokás vmit adni a vizsgabiztosnak? /pénz, pia/

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 15:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
minden máshol az életben fizetni kell a sikerességért itt miért ne?amúgy meg az ingyen a legdrágább!
2010. ápr. 25. 17:09
 12/22 anonim válasza:
72%
Pont a "fizetős" vizsgák miatt van ennyi baleset, meg ennyi tehetségtelen sz*r sofőr.
2010. ápr. 25. 17:11
 13/22 anonim ***** válasza:
velem meg a vizsgabiztos tök ilyen nyájas volt,h milyen csinos vagyok,meg biztos jó vagyok másban is.egy vén papa volt,ilyen kikezdős.nagyon gáz volt.
2010. ápr. 25. 17:12
 14/22 anonim ***** válasza:
jobb lett volna,hogy azt mondja milyen csúnya vagy és meghúz 3szor,de most komolyan nem értem az embereket....
2010. ápr. 25. 17:14
 15/22 anonim válasza:
Ha pasi a vizsgáztató inkább húzz fel egy kivágott felsőt. (persze csak ha lány vagy)
2010. ápr. 25. 17:47
 16/22 anonim ***** válasza:
érdekes. én nem jópofiztam, nem akartam lefizetni még a gondolata sem járt a fejemben, mégis már a 2. jogsim van meg hiba nélkül (2 fajta motoros) .. de azért látszik az utakon hogy sokan pénzért veszik a jogsit
2010. ápr. 25. 17:48
 17/22 anonim válasza:
Én 96-ban szereztem jogsit, a tesóim 99-ben, 2005-ben, ill. 2007-ben. Unokatesóim 98-ban és 2002-ben, egyik barátom 2009-ben, egyszóval épp elég esetet ismerek, elég hosszú időre leosztva. Egyikünk sem vitt semmit a vizsgáztatónak, és mindegyikünknek elsőre meglett. Biztos van olyan köztük, aki elfogadja a megvesztegetést, de az, hogy anélkül senkit nem engednek át, az egy legenda, talán maguk a korrupt vizsgáztatók terjesztik, vagy olyanok, akiknek nem sikerült a vizsga, csak megvesztegetéssel. Szerintem inkább tanulj meg jól vezetni, akkor nehéz lesz meghúzni, még akkor is átmész előbb-utóbb, ha olyan balszerencséd van, hogy pont kifogod valamelyik becstelen vizsgáztatót (szerintem nincs olyan sok, mint hiszik), és ami a fő: a sikeres vizsga kevés ahhoz, hogy biztonsággal indulj útnak, inkább legyen olyan az a papír, amiért megdolgoztál.
2010. ápr. 25. 18:02
 18/22 anonim ***** válasza:

mi vettünk közösen az oktatóval neki egy üveg ásványvizet, mert szemmel láthatóan ízzadt a 35fokban, de ez nem befolyásolta a vizsga kimenetelét, mert én átmentem, a másik srác viszont megbukott.

mondjuk nem is azért vettük, hogy lefizessük, csak sajnáltuk szegényt, hogy egész nap a klíma nélkül hajtott forró kocsikban kell ülnie.

2010. ápr. 25. 18:11
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

ugyan még nem voltam rutinon, most járok elméletre, de elég sok fórumot elolvastam ez ügyben, és nekem a következő jött le:

- van valóban olyan, hogy az oktató összejátszik a biztossal, de sztem kevés, és eleve olyan helyeken ahol az egész iskola gáz úgy ahogy van, a "legendás" sulikra gondolok...

- sokan úgy mennek vizsgázni hogy nem igazán felkészültek, ezért amikor megvágják őket, egyből az a teória lép életbe hogy "ha fizettem volna...". A vizsgának nem próbálkozásnak kell lennie, hanem számot adni a VALÓS tudásról. Ha valaki úgy megy oda hogy nem tudja, bizony ki fogják vágni, tökmindegy mit csinál.

- ha valaki tud, még a legszemetebb biztos is át fogja engedni, mert nem nagyon tehet mást. Ha megbuktat, nyomának kell lennie hogy miért vágott meg, ok nélkül nem fog buktatni (esetleg mondvacsinált okkal, viszont amit sok ember mondvacsinált oknak hisz, annak van alapja, nekünk pl. már elméleten elmondták hogy a tükör nem elegendő mennyiségű használata miért valós bukási ok! forgalmin)

- az oktatók nagyjából tudják melyik vizsgabiztos milyen, és a normálisabb oktató eleve nem is akar lefizetni senkit, max. ha tudja hogy valamelyiknek mi a rigojája igyekszik neked apróbb dolgokban úgy segíteni, hogy ne szívd meg.

- az autóvezetés nem játék, veszélyes üzem, plusz ez ténleg olyan amit a valóságban jól tudsz kamatoztatni, így ha valahol hát éppen itt nem éri meg lefizetni a biztost. addig kell gyakorolni amig nem megy olyan szinten, hogy a vizsga is meglegyen (és ne a szerencsén múljon). a vizsga elég életszerű, nem elvont egyetemi elméleti baromságot kell viszzanyögni majd örök életre elfeledni...

2010. ápr. 25. 22:30
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Én az oktatómmal lefeküdtem.Nagyon megküldött a hátsó ülésen a vizsgabiztost meg kézzel kielégítettem előtte.De karamboloztunk, mert a pasimat láttam egy szőke pic.ával szembe jönni és nekimentünk egy busznak.
2010. ápr. 28. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!