M3 Budapest - Hatvan vonalon traffipaxok?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy a fent említett szakaszon merre és melyik irányban találhatók traffipaxok - akár fix, akár "szokásos helyek", ahova előszeretettel állnak ki a rend őrei.
Lehet furán hangzik, de inkább éjszaka érdekelne (nyilván nem a fix), hogy merre állnak ki, ha egyáltalán szoktak ilyet.
Minden értelmes választ köszönök!
2016. okt. 9. 13:30
1/2 anonim válasza:
Számtalan helyre kiállhatnak a rendőrök, ezt így tapasztalat, hallomás útján nem lehet igazán követni. DE NEM IS KELL! Rengeteg telefonos alkalmazás van (pl: Traffi Hunter, WAZE) amik jelzik neked az aktuális mérési, ellenőrzési helyszíneket (sima és fix trafi, HU-GO stb.). De az is elég ha csak felmész a police.hu-ra, ott is megtudod nézni a tervezett sebességmérések helyszíneit, időpontjait, megyénként lebontva. Egyébként főként a pihenőknél, és a felüljárókon szoktak ellenőrizgetni (1-2x láttam leállósávban). Viszont ha főként éjszaka akarsz közlekedni, nem kell annyira aggódnod, este 10-11 után már szinte nem mérnek sehol, kivéve ugye a fix, telepített traffipaxokat. Amúgy ha félsz a traffiktól, akkor közlekedj szabályosan, és akkor nem kell aggódni a csekk miatt. Ja és ráadásul ugye 150 km/h-ig nem is büntet pályán a traffi, az meg szerintem már elég tempós sebesség. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Wazet és Traffi Huntert ismerem és használom is, police.hu-t még nem próbáltam, ezt köszönöm!
Máskor mindig szabályosan közlekedek, 150km/h-val is ritkábban megyek, de ez nyilván függ a forgalomtól is.
Egy hibát szeretnék kizárni az autóval kapcsolatban, azért szeretnék többel menni, de kizárólag éjjel (1-2 óra fele), amikor a lehető legkevesebb embert veszélyeztetem.
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
2016. okt. 10. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!