Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket választanátok? Opel...

Melyiket választanátok? Opel vs Ford?

Figyelt kérdés

Tanácsokat kérnék, szerintetek melyikkel járnék jobban és miért?

Vásárlási paraméterek: 8-10 éves benzines autó (1.6) max 1,5 millió Ft-ig.

A két kinézett típus: Opel Astra H Caravan és Ford Focus kombi

2016. okt. 9. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Opel-bol nekem eddig egy vectra c-m (2003-as) volt. Azonkivul, hogy 2.2-es motorral evett 10-11 litert, es jol ment, meg jo nagy ter volt benne, sok jot nem tudok mondani. Az olajat is ette rendesen.

Focus kombim a masodik van. Az elso egy Focus I-es dizel volt. kotelezo szervizen kivul semmi gondom nem volt vele. Most egy Focus III-om 3 honapja, gond nelkul megy, 4.8-as kombinalt fogyasztassal.

nekem dizajn szempontjabol is inkabb ford.

2016. okt. 9. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Opel
2016. okt. 9. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Apám ugyancsak e két autó közül választott a tavaly, és Ford lett. Nem bántuk meg. 2007-es 1.6 TDCI, szuper futómű, nagyon jó váltó, beltér is nagyobb mint az Astrában. Fogyasztás 5 liter!
2016. okt. 9. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért azt ne felejtsd el, hogy nagyon -nagyon népszerű céges autót akarsz venni, szóval résen kell lenned, mert ezeknek szerintem 80%-a céges volt.
2016. okt. 10. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, főleg a Focusokból van/volt rengeteg céges. Úgy lehet kiszűrni ezeket, hogy nem fehéret veszel, és minél felszereltebb legyen az autó. Ugyanis a céges Focusok meg Astrák a legtöbb esetben fapadosak, semmi extra nincs bennük.
2016. okt. 10. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!