Melyik Zetor jobb (7341 Super v 6441 Proxima)?
Zetor traktort szeretnék vásárolni, a régi helyett.
Két Zetoron gondolkodom: 7341 Super és 6441 Proxima.
Van aki azt mondja az előbbi jobb, van aki azt mondja, hogy inkább az utóbbi. A 7341ben még nem volt irányváltó, legalábbis én úgy tudom. A 6441ben már biztos volt, illetve lehetett már olyan kivitelt vásárolni. Kinek mi a véleménye tapasztalata? Köszönöm a válaszokat.
Eleve nem vennék Zetort, irreálisan drága és nehezen szerelhető.
Másrészt nincs sok realitása az összehasonlításnak 22% teljesítménykülönbséggel
Nem a lóerőt néztem. 7341es régebbi, olcsóbb, a 6441es hasonló árban van, de újabb. A 8441es drágább jóval.
Nekünk eddig Zetorjaink voltak, meg még van is egy és otthon szerelem/tem őket, ahogy itt a faluban mindenki.
Épp azért akarok venni egy újabbat, mivel könnyen szerelhető és megbízható. Nem sokban különböznek a régi 72,77-től. Nár lehet a Superek állnak legközelebb a régiekhez. Szerintem nem drágák, nem itthon akarok venni, úgy akarom külföldről behozatni. Sokkal jobb állapotúak vannak pl a lengyeleknél és nagyobb a választék. Még nagyapám vette az első Zetort, az első traktort a családban, más traktorunk nem is volt. Egyedül a kombájnunk egy DeutzFahr M34.80as, azt németből hozták úgy kb 15 éve már.
Első vagyok megint.
aki ennyire bele van b*zulva egy márkába annak nyilván felesleges magyarázni bármit is. Akkor marad a Zetor, ahogy sokaknak az MTZ az isten. Nyilván van jobb, de lehet ignorálni.
Visszatérve az eredeti problémára. Hogy a fenébe ne lenne mindegy a teljesítmény. 22% már nagyon nem mindegy. Vagy mégis mire használnád? Permetezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!