Tervezek venni egy kettes golfban a síma szívó 1,6 dízelt ki lehet cserélni 1,9 tdi-re nagyobb változtatás nélkül, gondolok itt a tartóbakok áthelyezésére lemezmódosításokra?
tudom hogy nem kis feladat de úgy döntöttem belevágok, a kettes golfban van szívó és turbós dízeles is , a turbóst tudom hogy ki lehet cserélni nagy motortérbeni változtatás nélkül, de a szívódízelről nem találtam semmi vagyis a kérdésemre nem találtam választ eddig, 1z motorban gondolkodom gyári 90 lóval. A szívó golf mellett egyetlen érv szól, az az ára, ha a motor így is úgy is kikerül akkor legalább a kocsi legyen olcsó ha lehetséges.
Előre is köszönöm a válaszokat és kérem olyan ne írjon aki csak leszólni tud és nem segíteni.
Ha meg is tudod oldani a cserét,akkor se lesz sose legális az az autó.
Innentől meg tök hülyeség az egész.
Miért nem veszel inkább Gold3-at 1z-vel?
Biztos ki lehet cserélni, mert sokan kicserélték, nagy keservesen vagy kenőpénzzel ( vagy AF számmal ) még bele is lehetett papírozni, de minek szívni ilyennel feleslegesen?
Miért ne lehetne lepapírozni?
Ha stimmel bele, márpedig stimmel(ismerős jettával játszotta el ugyanezt) akkor egyvalami izgatja csak az NKH-t. Hogy korszerűbb legyen a beépítendő motor, környezetkímélőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!