Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Toyota Corolla SR 12V-nél...

A Toyota Corolla SR 12V-nél az SR mit jelöl?

Figyelt kérdés
Örököltem a nagypapámtól egy 31 éves Toyotát és sehol nem találom, hogy az SR mit jelölhet. Egyébként egy 1.6-os 12 szelepes motor van benne elvileg. Neten néztem mindenhol, de nem találtam pontos leírást. Valaki esetleg?
2016. okt. 2. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Sport Rally
2016. okt. 2. 11:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :). Úgy tudom, hogy autós körökben legalább annyire legendás, mint a régi Hondák. Megy is mint a mérgezett egér :D. Igaz hogy csak 77 lóerős, de mellé csak 840 kiló az egész kocsi. Amúgy ebben is van változó szelepvezérlés? Mert észrevettem, hogy olyan 2-2500-as fordulatig normál személyautóként viselkedik, viszont ha lepadlózom afölött brutál módon elkezd húzni. Ha tudnál valamit írni a motorspecifikációról azt nagyon megköszönném mert neten semmit nem találtam (bár lehet én vagyok béna)
2016. okt. 5. 06:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Eladod-e?
2016. okt. 6. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem eladó :). Nagypapámtól örököltem, aki most halt meg májusban és azon kívül is rengeteg érzelmi szál fűz hozzá. + benne volt 300-ba a felújítása
2016. okt. 7. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!