Mit tennél ha a motorodat árulnád és cigányok jelentkeznének hogy érdekli őket és kipróbálnák?
Nem akarnád engedni hogy kipróbálják, de eljöttek megnézni. Mit mondanál nekik? miért nem tudod megmutatni a motort most?
Aki nem érti hogy miért tettem fel a kérdést annak elmondom hogy a cigányokkal üzletelni nem szabad, sem eladni, sem venni tőlük valamit mert könnyen átvághatnak vagy követelőzhetnek később. A motort már kipróbáláskor is ellophatják és a személyit biztos nem adnák oda vagy el se vinnék.
hát azért ez nem éppen úgy működik ahogy az utolsó leírta !
Át is kell iratni stb stb...
Én tudom hogyan üzletelnek, nagyon furfangosak!
Az öcsém az mindíg átcseszi őket :D
elviszik próbakörre vissza sem hozzák ugye mint írták viszont van az amikor nem akarod eladni aznap vagy másnap visszajönnek éjjel elviszik esetleg hoznak még pár embert és kötekednek mert nem akarod eladni meg még pofátlanul alkudnak is szal .....
Én a Ladámat adtam el romáknak. Nem voltak bizalom gerjesztőek. A szerződésbe valami ilyesmit írtam:
"Az autó átvétele után a vevő semmilyen jogi és anyagi követeléssel nem élhet az eladó iránt." Kifizették az autót és azóta se láttam őket. Előttük akarta megvenni egy ismerősöm, fiatal fehér srác. Azt mondta hogy oda adja a felét, és két-három nap múlva a másik felét. Persze nem mentem bele. De persze nem egyformák a romák se. A motort ne add nekik oda! Ha nem szimpik akkor nyugodtan mond azt hogy már lefoglalózták, és ahogy már mondták előttem is, ne egyedül legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!