Hogyan lehet kinyitni a swift tankfedelét?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sikerült beletörni a kulcsot az indítóba!
Az autóba való ki be szállást meg tudtuk oldani, illetve az autót is lehet indítani mivel a kulcs vége az indítóban van.
Egy a gond, szeretnék tankolni és a tankfedelet nem tudom kinyitni a törött kulccsal. Sajnos nagyon kevés benzin van a kocsiban, ezért így a szervizig se tudok elmenni.
Van valami mód arra hogy "feltörjem a zárat vagy valahogy kinyissam?". Az autó belsejéhez teljesen hozzáférek!
Köszönöm.
Ui: pótkulcsom nincs :(
2016. szept. 30. 13:50
1/6 A kérdező kommentje:
A régi csapotthátú suzuki swiftről van szó :)
2016. szept. 30. 13:52
2/6 anonim 

válasza:

Ez a hanyagság velejárója.Pótkulcs miért nincs? Vedd elő a fúrógéped és fúrd ki a tanksapkából csak a zárbetétet és csavarhúzóval nyitható lesz.Utána veszel az autós boltban egy hozzávaló kulcsos tanksapkát.
3/6 A kérdező kommentje:
1 hete vettem az autot es nem volt hozza.
Nem a tanksapkan van a zar hanem van egy kis ajto amin a zar van, es az alatt van a tanksapka zar nelkul.
2016. szept. 30. 16:41
4/6 anonim 

válasza:

egy jobb kulcsos szakember pik-pak kiveszi az indítóból a beletört darabot...
úgyhogy erre gyúrj.
6/6 anonim 

válasza:

Mit szarakodsz? Írtam a tanksapkát,akkor értelem szerűen az ajtaja zárja,ha abban van a zár.Utána veszel másikat,mert kell az autó.Utána megoldod a gyújtáskapcsolót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!