ZsombiG kérdése:
1.9 tdi 3 hengerezik. Nem porlaszto, mi lehet?
Figyelt kérdés
Van egy Audi 80 b4esem A motor hidegen 3 hengerezik,50-60 fok felett belejon a negyedik is.2es henger nem megy, porlasztot csereltem nem jott helyre. Egyik pillantrol a masikra kezdte csinalni. Alapjaraton mikor hidegen inditom megy kb 4-5 masodpercig 4 henger majd csak 3 marad belolle.30 fok korul alapjaraton mar megy a negy henger de kicsi gazadasra2016. szept. 29. 21:20
1/2 anonim válasza:
Izzító jól be van tekerve annál a hengernél?
Nekem is egy régi szívódízel vacakol most, úgy kezdődött, hogy kitekertem azt egy porlasztót, mert folyt körülötte a gázolaj. Visszarakás után már leesett az alapjárat, és még mindig gázolajos körülötte. És furán rázkódik a motor gázadásra. Én most nagynyomású csövet fogok cserélni első körben, utána jön majd a porlasztó(elég ritka hozzá).
Nem hiszem, hogy adagolóhiba nálad.
Vagy hengerfejrepedés rosszabb esetben, méress kompressziót mindenképp!
2/2 anonim válasza:
Hengerveszteség-mérést kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!