Simson Star vezetékeléshez mennyi kábel kell?
Figyelt kérdés
Újra szeretném vezetékelni a motort, mert már elég rozoga állapotban van. Valahol meg van hogy melyik színből kb. hány cm kell?2016. szept. 29. 15:20
1/4 anonim válasza:
csak kapcsolási rajzok vannak hozzá.
sztem veszel mindegyik színből 3 m-rt az tuti elég.
2/4 anonim válasza:
3950 Ft a boltban a kész kábelköteg. Adnak hozzá rajzot is, nem kell gondolkodni, méregetni, forrasztgatni, csak beszereled és kész:
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kábelköteget nem akarok venni. Jobban szeretem saját kézzel csinálni az ilyesmi dolgokat.
2016. szept. 30. 11:33
4/4 anonim válasza:
Legfeljebb szar lesz, de pont annyiba kerül mint az utángyártott.
No és honnét veszel barna vezetéket fehér csíkkal, vagy pirosat sárga csíkkal?
Én is azt hittem milyen jó lesz, ha szétvágok egy autó kábelkötegét, csak épp a franciák nem olyan színeket használnak..
No persze ha valami bontóban tudsz szerezni Trabant vagy Wartburg kábelkötegeket, akkor tudsz színhelyes vezetékezést csinálni az abból kiszedett vezetékekkel.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!