Milyen papírok kellenek simson s51-hez?
Figyelt kérdés
Azt tudom szerintem hogy milyen papírok kellenek : Biztosítás,Adásvételi, de viszont nem tudom hogy az adásvételit hogyan lehet megcsinálni mivel ez ilyen falusi simson lehet gondolom hogy a sok cigánynál megfordult meg minden papír nélkül. Nem nagyon értem hogy akkor hogyan lehetne "megcsinálni" az adásvételit. Jó lenne ha valaki elmagyarázná.:)2016. szept. 28. 20:56
1/4 A kérdező kommentje:
Mivel mi meg úgy kaptuk még nem tudom mikor.
2016. szept. 28. 20:57
2/4 anonim válasza:
Ugy lehet megcsinalni hogy irsz egyet valakivel!Mindegy ki az!senki nem fogja leellenőrizni ezt!A legegyszerűbb ha apud/anyud az eladó vagy valami kozeli ismeros aztan jo napot!Persze ezt nagy dobra nem kell verni mert gyakorlatilag okirathamisitas amit csinalsz!De mivel ezeknek az 50-es motoroknak nincsen semmilyen forgalmija/papirja,ezert nem lehet az életüket követni,igy senkit nem fog erdekelni mi van a papirra irva!Csak annyi a lenyeg hogy valami papir legyen!
3/4 anonim válasza:
Adásvételi se nagyon kell, csak a kötelező biztosításon legyen rajta neved.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. szept. 29. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!