Miért van a renault-nak rossz híre?
Rokonaimnak barátaim szüleinek, és sok ismerősnek van rönója főleg a kényszer szülte 1.4 thália de van jópár 1.6 16v clio 1.6 16v megane és méd 2.0dci laguna is.
Soha nem hallatom volna hogy valami bajuk lenne ellenben a neten mindenhol szidják.
Ha ez számít egyik autó sem öregebb 10 évesnél (asszem) amik a ismeretségi körben lennének.
Ja és melyikekben ültem/vezethettem megy mint állat
Apám is azt mondta hogy a következő megane lesz. Most akarja lecserélni a 2009.es 1.6 os jettáját
Sok ember hall valamit, s az nem elég, hogy elhiszi, de tovább is mondja... ebből a láncreakcióból született a "francia autó, rossz autó" is. Volt alapja de nagyon régen, viszont a bélyeg rajtuk maradt.
Érdekes, hogy a Nissant sokan elfogadnák azok közül, akiknek Renault "semmi pénzért" nem kell...
"francia autó" ,aztán jönnek a "fos német szarok,dízelmanufaktúra" ,meg a japánra "4 hengeres ottomotoros rozsdahalom" .
Régen 80-tól 2000-es évek elejéig oké,volt mindből negatív,de manapság már kb minden autó "jó".
Mert nem német szaklapokat olvas mindenki.
Opelt alázzák a Renault-ok már hosszú évek óta. Jó nem a Latitude, és török Thalia és Megane, de a többség igen. Török az sajnos szeret rohadni, rozsda ette nem egyet amikor kiálltak már a gyárból.
Nekünk volt Renault-nk, és nagyon szerettük, megbízható volt. De úgy tudom, volt pár évjárat, ahol rossz volt a minőség, de mára ez helyrejött.
Az, hogy a franciák csak a divathoz meg a parfümhöz értenek, baromság. Ott gyártják a TGV-vonatot, részben az Airbus repülőket, a forma1-ben és a rallyban is ott vannak (Citroen). Fejlett iparuk van, és nagyon jó termékeket gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!