Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik azok a hibák, amiért...

Mik azok a hibák, amiért megbuktatnak forgalom vizsgán, illetve mik azok amiért még nem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Piroson átmész: bukás

Megpatkázod: bukás

Rángatod az autót sávtól sávig: bukás

Záróvonal átlépés: bukás

2 index kimarad: bukás

oktatói beavatkozás: bukás

Gyorshajtás: bukás

1 index elfelejtéséért még nem buktatnak, ha nem rendszeresen nézed a tükröket, az is hibapont, sokminden. kérdezd meg az oktatódat.

2010. ápr. 24. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Igazából ha akarnak, bármibe beleköthet, engem azért húztak meg, mert Erzsébet királyné útján(villamos is van, meg sok gyalog átkelő, 40-45-el mentem, nem váltottam 4-est sem(órákon sosem kellet, mondta, hogy talán ha a helyzet úgy hozza váltsak fel és a vizsga biztos örülni fog, nagyon jó pont nála) de azt nem mondta, hogy buktató ok. Mentem volna 50-el is, de a síneken nem szerettem volna, meg ha 50-el megyek, lehet nem látom a gyalogost időben és akkor meg az a baja.. (Előtte hallottam bent az épületbe, hogy telefonál, és egy X időpontba odakell érni-e valahova, a gond csak az volt, hogy az X időpont az én 40perces vizsgaidőmbe esett bele, gondolom ezért húzott meg, mert nem tudtuk volna befejezni hamarabb, és nem ért volna oda ahova megbeszélte telefonon) szóval csak szerencsén múlik az egész, hogy kit kapsz:)
2010. ápr. 24. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
Elütöd a gyalogost, elütöd a vizsgabiztost, nem adsz neki elég kenőpénzt, kipörgő kerékkel, ablakon kikönyökölve, cigivel a szádban indítasz. XD Komolyan meg: akármilyen apróságért meghúzhatnak. Tőlem pl. azért vontak le pontot, mert nem előztem le egy biciklist. Igaz, csak úgy tudtam volna megelőzni, ha átlépem a záróvonalat - akkor meg azért húznak meg. Próbálj meg nem kapkodni, koncentrálni a tanult és begyakorolt dolgokra, menni fog! Aztán rájössz a végén, hogy nem is volt egy olyan ördögős dolog. Sok sikert! :)
2010. ápr. 24. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!