Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mostanság mennyi az esélye...

Mostanság mennyi az esélye annak, hogy valaki elsőre átmegy a forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés

Én múlthét pénteken vizsgáztam, és sikerült elsőre.

Ezt a kérdést azért tettem fel, mert kíváncsi vagyok hogy hány embernek sikerül elsőre, akik most csinálják a jogsit.

Mindenki azt mondja nekem, hogy ez ritka és nem megszokott, hogy fiatalokat átengednek elsőre.

18 éves vagyok.

A válaszokat előre köszönöm :)

2016. szept. 27. 00:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen ezzel én is teljesen tisztában vagyok, hogy nincs még olyan szintű vezetési rutinom, hogy arcoskodjak.

Ahhoz még kell jó pár év...

A negyven órát amit eddig levezettem, nem lehet annyi tapasztalatot szerezni.

2016. szept. 29. 20:39
 12/12 anonim válasza:

Szia, én 10.04-én vizsgáztam forgalomból. Nagyon paráztam és féltem. Vizsga előtt azt mondta az oktató, hogy olyan VB-van, aki szereti a pénzt.

Készültem erre az eshetőségre is, nem szégyellem.

A vizsga nagyon jól ment, megcsináltam minden feladatot.

De attól féltem a legjobban, hogy nem fog sikerülni, így becsúsztattam egy 20-ast az oktatómnak.

Most 2 opció volt. Vagy sikerült volna a vizsgám lóvé nélkül is, mert oktatóm is mondta, hogy ez rendben volt.

VAGY

Megbuktatott volna valami miatt, és akkor pótóra, pótvizsga stb...

Viszont én most nem érzem úgy, hogy lóvé miatt mentem át, viszont jobban jártam volna, mintha megbuktatott volna (nyilván... :D)

Szóval én igazából elsőre mentem át, és szerintem pénz nélkül is sikerült volna.

Bár most a lelkemet pátyolgatom, mert nem akartam volna fizetni... de akkor ki tudja :(

2016. okt. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!