Mk4 mondeoban cseréltetnék kettős tömegűt, mennyi lehet csak a munkadíja?
Figyelt kérdés
Kb érekel, hogy ha felhívok 1-1 szervízt tudjam, hogy elfogadhatom -e az ajánlatukat.2016. szept. 26. 10:03
1/8 anonim válasza:
Ez nyilvan a szerviz rezsi oradijatol függ!De keszulj ra hogy nem lesz olcso mulatsag mert gyakorlatilag a kocsi egesz elejet szer kell hozza robbantani!
2/8 A kérdező kommentje:
Időbe mennyi lehet?
10-20e ft között kijön? Alkatrész árat nem számolva.
2016. szept. 26. 12:27
3/8 anonim válasza:
10-20 ezer?!?Te most gondolom csak viccelsz!Ennyi kb egy jobb műhely rezsi óradíja!A valtot leakasztani meg baratok kozott is egy fel nap,visszatenni szinten!Ugyhogy 50ezer munkadijnal mar orulhetsz....persze ha gézapistajóska a szomszedba megoldja okosba akkor lehet kevesebb!De ez nem az a munkafolyamat ahol meghúzbak 2 csavart,tessek edni egy ezrest azt jo utat!
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem elég ha van 1 műhelye meg segít a szerelésben.
Nem kell h értsenek hozzá.
2016. szept. 26. 13:16
5/8 anonim válasza:
Én már csak munka után szoktam ilyet csinálni,de inkább ismerős és havernak vállalom.MAX egy húszasért.A szerelőknél számolhatsz min 45-50 et munkadíjnak.A márka szervizeknél, még majdnem a duplája is lehet.
6/8 A kérdező kommentje:
Kértem ajánlatot márkaszervíz 50ért cseréli, komplett kuplung szett cserélvel együtt 320-at kaptam 10% kedvezménnyel. Szerintetek ki szervíz vállalhatja még olcsóbban vagy érdemes ezt elfogadni?
2016. nov. 13. 19:39
8/8 A kérdező kommentje:
Bontott lendkereket néztem hozzá. 50 körül adják, 50ért szerelik be, kuplungom jó. Így harmadárom még ha 20-30e km-ert elmegy a bontottal az már jó lenne nekem. Utángyártott alkatrészekről sincs jó véleményem. És a 300e-s ajánlat még az lenne, de igazából mindenki azt rak bele ahogy néztem. Gyári újat sehol nem raknak.
2016. dec. 7. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!