Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51 N motorom nem...

Simson S51 N motorom nem indul. Nem kap benzint a gyertya. Ötlet?

Figyelt kérdés

A karbi teljesen tiszta, fúvókák is. A karbi megtelik benzinnel, mikor megnyitom a benzincsapot. Kompresszió is van. Szikra szintúgy (vadiúj gyertya). Ha öntök egy kis benzint a hengerbe, a gyertya helyére, akkor tolásra beindul, aztán kb 50méter múlva lepöfög.

A karbiban nincsen alapjárat állító csavar. Talán az lehet a baj, hogy a suber elfordul? De eddig sem volt benne és 2 hónapja így van használva. Egyik napról a másikra egyszerűen csak beszart. A gyújtása az elvileg nagyon jó (a volt tulaja azt mondta, és megbízok benne, szóval hiszek is neki. Meg, meg is tapasztaltam ezt, mikor 3 napig rá se néztem, aztán rúgásra indult)

A légszűrőt is "kimostam" (már amennyire tudtam). Másra már nem tudok tippelni.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. szept. 25. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Benzinhiány vagyis karburátor.
2016. szept. 25. 15:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Karbi tiszta. A fúvókák is

A henger tömítés is nagyjából rendben van. Elvileg rendesen tömít. Ott nem mehet el a kompresszió. További ötletek?

2016. szept. 25. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a lyuk ott a csavar helyén ,úgy el szegényíti a keveréket,hogy egy új karbit sem lehet behangolni a motorhoz,nem hogy még egy régi, kopottat.Tegyél oda valami szrt,ha már nem akarod,hogy normális legyen.Ha beöntéssel megy 50 métert,akkor karbi gond van.Kap is meg nem is benzint.A végére szegényedik el.Tehát alaposan meg kell nézni a beállításokat,kopást.A keresőben meg is találod a gyári simó karbira vonatkozókat. [link]
2016. szept. 25. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap kapok kölcsönbe egy karbit, addig hogy megnézzem hogy az-e a baja. Ha karbi probléma, akkor persze meg is veszem bele. De azután is baszakodni fog? Vagy új beállítás kell neki?
2016. szept. 25. 19:31
 5/6 anonim válasza:
Szimeringes!
2016. szept. 25. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Szimering nemreg lett benne cserelve
2016. szept. 26. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!