A BMW-sek, Mercedesesek miért nem használják az irányjelzőt?
Egyszer valaki csinálhatna egy pontos statisztikát a szabálytalanságot a szabálytalanságot elkövető autók típusáról, a vezetők neméről, életkoráról stb..
Nem csak BMW-sel és Mercedesesek nem használnak taplót illetve nem csak ők szabálytalankodnak az úton, csak az átlag őket veszi észre, mert csirkeláb vagy propeller van a kocsin, mert drágább mert biztos adócsaló vállalkozó, vagy kigyúrt tapló stb stb...
Arányaiban legalább ugyanannyi vezető bxik az indexre más típusokban, csak azzal senki nem foglalkozik.
azért nem indexelnek a drága kocsik vezetői, mert a sok indexeléstől hamar elromlik a bajuszkapcsoló....aztán egy vagyon a bajuszkapcsoló javítása...a felesleges villogásoktól kiégett izzó cseréje sem olcsó.
tehát nem bunkók, csak spórolósak.
ez ilyen egyszerű.
Ha megyek akkor megyek, én tudom hogy merre, téged meg ne érdekeljen, semmi közöd hozzá!
:D
McLane pont "béjemvés" (bocs a parasztos kiejtésért) de rendes gyerek. Amúgy igaza van hogy egyes márkatársai miatt nem kell egy kalap alá venni mindenkit.
A magyar átlag közlekedési morál eleve olyan hogy mennek keresztül kasul az úton és egyesek még presztízskérdést csinálnak abból is hogy ki előzheti meg őket (senki). De persze kell egy bűnbak és általában pont azok hibáztatnak másokat akiknek a füle mögött vaj van. Mert azt a vajat könnyebb másra kenni és ezzel erkölcsileg máris tisztábbnak érzik magukat.
Kikérem magamnak, semmiféle BMWhez nincs semmilyen közöm - legalábbis tulajdonjogilag :D
Én csak vagyok annyit az úton, hogy lássam hogy ez ebben a formában nem teljesen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!