Vettem egy fiat panda 2-t. Ma voltam fiat márkaszervizben diagnosztikán. Mindent rendben találtak, azonban ma estére kotyogást kezdtem hallani motorja felől alulról. Mi lehet?
Figyelt kérdés
olyan mintha valami hozzáverődne, hasonló mint amikor a kipufogóm a suzukimban alul verte a kasznit. azonban meg vagyok rémülve, mivel tegnap előtt vettem a kocsit, és tegnap már kalandos volt az utam, ugyanis egyik családtagom ismerőse aki megnézte a kocsit megállapította róla hogy mind a kuplungja, mind a lengéscsillapítója szar mert hogy rosszul áll, illetve hogy punto lengés csillapító van a kocsiban. ezen felül kuplungot is cserélni kell. ezt egy mérnöknek kikiáltott magyarul nem igen tudó, arab ember mondta, aki szerint a fiat már akkor szar amikor lejön a futószalagról... ezután elvittem egy márka szervizbe, ahol elárulták hogy azért van benn punto lengés csillapító, mert punto motor van benne, és a lengés csillapítónak ennél a típusnál úgy kell mozognia ha tekerem a kormányt, mivel nincs benne szervó. vezette azonnal a kocsit a srác, nem tapasztalt se lengés csillapító problémát, se kuplungot. ma reggel vittem vissza nagy diagnosztikára, ahol szintén minden rendben volt, rendesen belenéztek stb.... ma mentem vele 100 kilómétert, és estére lettem figyelmes, nagyon enyhe kotyogó hangra, ami a motor felől jön, előröl, de ott is inkább alulról. mintha valami valamihez verődne, de ez a jobbik eset lenne. remélem nincs semmi nagy gáz. vajon mi okozhatja? a motorja amúgy olyan csendes, -1.1 es- ha benne ülsz azt sem tudod hogy most jár e vagy sem, viszont iszonyúan ugrik, pörög és jól megy.2016. szept. 23. 19:58
1/2 anonim válasza:
Az utolsó mondatod a lényeg..jó az az autó, csak látják az irigyek, hogy téged lehet hülyíteni...meg is teszik.
Minden autóból jön valami hang...ha hibátlannak találták a szervizben, akkor tessék örülni, és leszarni a majom károgókat.
rámegy az idegrendszered, ha hagyod, hogy mindenki alázzon.
Príma autód van, oszt jónapot.Nem verődik semmi semmihez. Kész-passz.
jóccakát.
2/2 anonim válasza:
Ha a szervizben hibátlannak találták, akkor miért idegeskedsz?
A lengéscsillapítót kiméretheted padon, pár ezerért megvan, oszt megnyugodhatsz. A zörgést meg megmutatod a szerelődnek, majd mond vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!