1997 honda civic gyújtás probléma. Miért nem indul?
Figyelt kérdés
Honda civic 1997 autómban valami állat szétrágta az egyik gyújtókábelt. Valamennyire összeraktam, hogy tudjak vele menni, el is indult rendesen de amikor ellenőriztem a pipát, hogy jól raktam-e vissza, leállt a motor és most nem indul. Mi lehet a baj?2016. szept. 23. 16:47
1/1 anonim válasza:
Minden képp cseréld ki a kábelt! Igaz nem Honda volt, de nekem is volt ilyen. Egy villanyszerelő végzettségű karbantartó kollégám próbált segíteni szigetelő szallag métereivel, majd a sikertelenséget látva, kötélre váltott és haza húzott. Majd másnap egy új kábel szettre cseréltem, és máris működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!